NAJNOVEJŠE: Beyoncé in Jay Z pred ločitvijo!

Najmočnejši pa tudi najbogatejši hollywoodski par, ki ga sestavljata priljubljena glasbenika Jay Z in Beyoncé se po sedmih letih ločujeta!

34-letna pevka naj bi bila naveličana pretvarjanja, da tvorita srečen par in temu se je odločila narediti konec. To naj bi bil tudi razlog, zakaj se Bey že leto in pol ni odzvala na nobeno povabilo za intervju. „Zaprla se je vase in noče, da bi jo spraševali o zakonu in zakaj z Jay Z-jem nista imela še enega otroka. Svoji družini in prijateljem pa je že povedala, da se ločuje in da gre s svojim življenjem naprej, kmalu pa bo o tem podala tudi javno izjavo,“ je povedal skriti vir z bližine para.

NAS_1

Tuji mediji tudi poročajo, da Bey in Jay že več mesecev samo občasno nosita poročne prstane in da si je zvezdnica dala odstraniti tudi tatu s prstanca, na katerem je bil z rimskimi številkami upodobljen datum njune poroke. V začetku poletja je Bey našla sumljiva sporočila na Jayjevem telefonu, zaradi katerih je začela verjeti, da ima mož afero z eno izmed njegovih varovank.”

Screenshot_2015-09-10-11-58-45 Screenshot_2015-09-10-11-58-59

Skirit vir pa še dodaja: Bey točno ve, kako bo potekala ločitev in pripravljena je razkriti resnico o njunem zakonu. Jay je namreč življenje zajemal z veliko žlico in že dolgo živi v svetu, v katerem njegova soproga ne obstaja. Pogosto tudi ponočuje in se zabava z drugimi ženskami, medtem pa ga Beyoncé in Blue Ivy čakata doma.“ V igri pa je tudi skoraj milijardo dolarjev vredno premoženje in kot vse kaže, zvezdnica tokrat ne bo tista, ki bo potegnila krajšo …

Foto: Getty, Instagram (@beyonce)

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si