Najnovejši modni trendi kozmetične hiše Schwarzkopf Professional

Za ESSENTIAL LOOKS 1-2016 je Schwarzkopf Professional globalni styling team transformiral trende za pomlad/poletje iz svetovnih tednov mode v sveže, inspiracijske izglede. V kolekciji “Made to Create” se predstavljajo 3 najnovejše modne smeri: URBAN SPORTS, FREECREATION in FUTURE WAVE.

ESL 1-16 Urban sports image
“Obstoječa kreativnost je sveža, raznolika ter eksperimentalna, kar se odraža v naši novi trend ediciji ESSENTIAL LOOKS. Navdihujejo nas ne le trendi in tehnologija, temveč želimo slaviti lasne stiliste kot umetnike, kar tudi so,” pravi internacionalni kreativni direktor Simon Ellis. “Stilisti konstantno iščejo navdih z različnih področij ustvarjanja ter izkoristijo svoja orodja za realizacijo edinstvene vizije.” Z novim ESSENTIAL LOOKS-om 01/2016 je Schwarzkopf Professional v središče pozornosti postavil kreativnost stilistov in ustvaril izglede, ki združujejo izjemne koloracije ter drzna striženja, kot tudi bolj subtilne izglede, ki poudarjajo naravno lepoto uporabnika.

URBAN SPORTS

Urban sports 2

Športna oblačila še nikoli niso izgledala tako dobro. Šik trenirke, oprema za tek in zračne tkanine. Ključni modni trend, ki je zavzel svet mode in dizajnerske kolekcije s čisto silhueto – vse to je inspiracija za Urban Sports izgled. Striženja odražajo lahkotnost, vendar so poudarjena z močno, izrazito obliko. Atraktivne barve in navdušujoči lasni učinki nekoliko sprostijo resnost videza. Trend nima meja v končnem oblikovanju in pristaja tudi moškim.

FREECREATION

Free-creation 1

FREECREATION se zgleduje po edinstvenem modnem stilu in predstavlja slojevit izgled, dizajniran za kreiranje zanimivega, individualnega stila. Krajše pričeske so precizno oblikovane in sledijo naravnemu gibanju las. Ustrezajo tudi daljšim lasem, katere nosimo preprosto spuščene. Lasje so raznoliki, vendar kontrolirani.

FUTURE WAVE

Future wave 2V videzu prevladujeta metalno srebrna in čista bela barva, ki narekujeta modne trende prihodnosti. Slog pooseblja gibanje, kodre in valovitost las. Lasje so polni volumna in elegance, z manjšimi ali večjimi kodri. Kljub pridihu “futurizma” je trend izredno moden in nosljiv že danes.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si