Najnovejši styling heroji so prispeli!


Schwarzkopf Professional predstavlja OSiS+ BOHO REBEL– novo generacijo pigmentiranih suhih šamponov z ekskluzivno, novo barvno tehnologijo na tržišču, ki se odraža v čudovito osveženih, teksturiranih videzih las!

Toplotni styling produkti niso več v modi in uporabniki si pogosteje umivajo lase, s tem pa konstantno narašča zahteva trga za produkte, ki nudijo nekaj več. Schwarzkopf Professional razume tržne potrebe in je tako z OSiS+ Boho Rebel kompletno PREoblikoval tržišče suhih šamponov preko ekskluzivne barvne tehnologije ter nič belih ostankov na laseh s suho styling teksturo.

Idealno za daljše lase, za vse, ki veliko potujejo in nepozabne poletne festivale, kjer so speti lasje, kitke in prosto padajoči kodri must have izgled. Naj zaživijo enostavne styling rešitve s takojšnimi rezultati! Zahvaljujoč OSiS+ Boho Rebel produktom, se lahko poslovite od mastnih las ter od običajnih suhih šamponov. Unikaten, direktno obarvan rižev škrob dela ta produkt tako poseben, saj omogoča blond, rjavim in temnim lasem neviden styling – brez obtežitve in brez belih ostankov na laseh – za naraven, teksturiran izgled, s katerimi boste glavna zvezda vseh poletnih festivalov #FESTIVALHAIR!

OSiS+ BOHO REBEL pigmentiran suh šampon na voljo v blond/rjavi/temni niansi:

• zagotavlja osvežitev pri korenu las in volumen
• daje suho teksturo in oporo
• neviden styling z naravnimi rezultati
• za normalno do mastno lasišče
• nanons na suhe ali vlažne lase
• brez belih ostankov na laseh
• lahka kontrola pričeske

V nadaljevanju si oglejte styling ideje Schwarzkopf Professional globalnega styling ambasadorja Richarda Ashfortha:

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri