Najpopularnejša zobna ščetka je …

Grazie so tokrat za vas testirale zobne ščetke in našle najboljšo (in stilsko najlepšo), za katero je še zadnji čas, da pišete Božičku!

Eva Ahačevčič, blogerka in spletna urednica GRAZIE, ter glavna urednica GRAZIE Špela Štamol sta se o njeni učinkovitosti prepričali pri negi lastnih zob: najpopularnejša zobna ščetka iztekajočega se leta je Oral B Genius Rose Gold 9000.

Eva pridno skrbi za svojo dojenčico, a ni prenehala z bloganjem in preizkušanjem novosti, da bi vam jih razkrila. Predhodnico Oral B Genius Rose Gold 9000 je preizkušala že lani: “Tako majhen korak človeka je potreben za neprimerljivo izboljšano počutje. Govorim o ščetkanju z električno zobno ščetko. V lanskem decembru sem v testiranje prejela najbolj genialno zobno ščetko Oral-B Genius 8000 in bila nad njo od prvega ščetkanja naprej navdušena.” Kako zelo pa je navdušena nad novostjo in kaj jo je pri njej še posebej pritegnilo, preberite TUKAJ.


Špela, glavna urednica GRAZIE, že več kot dva meseca preizkuša električno zobno ščetko Oral B Genius Rose Gold 9000, “v katero sem se najprej zaljubila zaradi lepega dizajna in priročne potovalne škatlice, ki mi na potovanjih služi kot polnilec za telefon, hehe. Do ščetk, ki brnijo, sem bila skeptična, da preveč obljubljajo, sem si mislila, a ker sem od umivanja zob že od nekdaj malo odvisna, sem izziv sprejela. Prvi napredek je bil, da sem namesto 15 minut kot prej za umivanje porabila le 5 minut, kar je zjutraj, ko moraš urediti še otroka, ogromnooo časa. Pri 22. letih so mi namreč diagnosticirali začetek paradontoze, ki sem jo podedovala, in ustna higiena seveda stanje drži v neki nulti točki. Še dobro! Najbolj se bojim ostati brez svojih zob,” je povedala urednica in v šali dodala, da je na smučanje po pomoti vzela staro ščetko in ugotovila, “da sploh nimam več rutine ščetkanja in da zobje niso tako gladki, kot če ščetkam z mojo genijalko, kot jo imenujem.”

 

No, pa smo vam razkrili, brez česa ne morete v novo leto. Prihranili boste čas, nasmeh pa bo še bolj bel!

Priporočena cena električne zobne ščetke znamke Oral-B – št.1 med blagovnimi znamkami zobnih ščetk, ki jih priporočajo zobozdravniki po vsem svetu, je 288,29 €, TUKAJ pa jo lahko kupite po znižani ceni 189,99 €.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si