Največji spoznavni VALENTINOV zmenek na slepo

P

Valentinovo. Eden izmed tistih dni v letu, ko (zavestno) postavimo v ospredje ljubezen. In samo ljubezen. Naj smo v zvezi ali samski, naj sicer praznujemo valentinovo ali pa sploh ne …. ta dan čisto vsi mislimo na ljubezen. In samski ljudje ta dan o ljubezni razmišljajo še bolj. Nemalo njih misel na valentinovo žalosti, predvsem zato, ker nimajo ob sebi nikogar, s komer bi ga praznovali. In večina njih se je že navzela misli, da samski valentinovega ne praznujejo. To pa sploh ne drži. To že nekaj let dokazujejo »Dogodki za Samske«, ki tudi ob valentinovem prazniku pripravljajo druženja, na katera so povabljeni samo samski. Letos organizirajo edinstven doživljaj – Valentinov zmenek na slepo.

Pred nekaj dnevi se je v Ljubljani zgodil Največji zmenek na slepo, prav kmalu pa se obeta Največji spoznavni VALENTINOV zmenek na slepo, namenjen samo samskim. Atraktiven dogodek s posebno pestrim programom pripravljajo med slovenskimi samskimi ženskami in moškimi zelo priljubljeni »Dogodki za Samske«, zgodil pa se bo v soboto, 13. 2. na skrbno izbrani lokaciji s prekrasnim ambientom in izvrstno kulinarično ponudbo – v restavraciji Glažuta v Ljubljani.
Če ste samski je to edinstvena priložnost za vas. Odlična priložnost, da se sprostite, zabavate, spoznate veliko novih znancev, prijateljev, simpatij … in mogoče celo svojo novo ljubezen.

Dogodek sicer mamljivo vabi z nesramno privlačnim programom. Po aperitivu se obeta kulinarični uvod z okusno in estetsko večerjo sestavljeno iz treh hodov, kjer bodo samski uživali v kar desetih vrhunskih jedeh. Večer se bo nadaljeval v plesno spoznavnem duhu. Udeleženci Valentinovega zmenka na slepo se bodo preizkusili tako v plesu v parih kot tudi v plesu v skupini. Za tiste, ki plesa niste posebej vešči, je strah povsem odveč, saj bodo aktivnosti potekale pod vodstvom odličnega plesnega učitelja Bora Pantiča. Med plesnimi trenutki se bodo dogajale tudi druge aktivnosti, ki so jih organizatorji simpatično poimenovali »Spoznavalnice«. Le te bodo še dodatno vzpodbudile interakcijo med nasprotnima spoloma. Vrhunec večera obeta moški in ženski plesno-erotični show (Total KnockOut). Priljubljeni striper iz skupine Total KnockOut in njegova soplesalka bosta občinstvo razvnela s senzualnim nastopom, igro dveh teles, ovitih v tančico skrivnosti. Pričakujte čudovit, estetski nastop, ogenj v očeh, lepoto gibanja in veliko zabave!

Dogodki za Samske pa so pri načrtovanju tega praznika za samske mislili tudi na drobne pozornosti kot so valentinova darilca. Zato vse samske, ki na dogodek pridete vabijo, da s seboj prinesete skromno darilce, s katerim boste obdarovali naključno izbrano osebo nasprotnega spola.

In kako je z garderobo? Rdeča! Lahko ste izvirni, kreativni, stilski, seksi, prikupni … samo ne pozabite, da nekaj na vas mora biti rdečega.

Da bo letošnje valentinovo za samske, ki se bodo udeležili Valentinovega zmenka na slepo, res nepozabna izkušnja, obljublja tudi vodja projekta Nina Slapnik: “Za Valentinovo smo si z Dogodki za Samske tokrat dovolili biti malo nagajivi in drzni. Program bo samske navdušil, nasmejal, razvnel, dvignil na noge, predvsem pa ponudil ogromno enostavnih in zabavnih priložnosti za spoznavanje novih ljudi. To bo prava zabava v rdečem – priljubljena tako doma kot v tujini. Naj bo točno to valentinovo praznik tudi za tiste, ki še iščejo svojo ljubezen in tiste, ki se enostavno radi družijo in zabavajo!”

Skrbi so odveč! Predlagamo, da obiščete njihovo spletno stran in se prijavite na dogodek. Potem bo šlo kar samo od sebe. In ne pozabite – morda vam bo Valentinov zmenek na slepo spremenil življenje!

Več o dogodku preberite TUKAJ.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si