Nakit, ki časti žensko unikatnost!

1

Vsaka ženska je dragocena in unikatna. Polna kontrastov – tako v mišljenju kot tudi pri delu, v sanjarjenju in resničnosti. Prekrasen izlet v najbolj notranja in intimna razmišljanja. Tem izjemnim lastnostim se z vsako novo kolekcijo nakita klanja tudi italijanska znamka nakita Brosway. Perle in kristale najrazličnejših oblik in barv zaokrožajo motivi, pri katerih so oblikovalci linije iskali navdih. Grazia je očarana nad kolekcijo Affinity – kolekcijo, ki ponazarja, da je vedno nekje oseba, s katero se ujemate in ki vas dopolnjuje. Prstani in uhani iz te kolekcije so izdelani iz kristalov različnih oblik in barv, kar rezultira v bleščečem kosu nakita, ustvarjenem za ženske močnih osebnosti.

2

Na drugi strani je tukaj kolekcija Flow, nežna in subtilna kot metuljeva krila, napolnila vas bo s čustvi in harmonijo. Linija Sun je lahka, zračna, topla. Ponesla vas bo v dobro razpoloženje in vas zahvaljujoč belim cirkonom in kristalom Swarovski napolnila z energijo.

4

Nakit Brosway je lahko tudi lepo darilo. Celotno ponudbo si oglejte na spletni strani stentime.si ali v prodajalnah Stentime (Citypark Ljubljana, BTC Hala A Ljubljana, Interspar Vič Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Qlandia Novo mesto, Qlandia Ptuj).

3

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si