Nakit, ki ga obožuje Josipa Lisac, tudi pri nas!

grubic_design_07

Mladen Grubić  je začel modne privržence s svojim nakitom navduševati že konec 80. let, po 30 letih je svoj sloves razširil tudi na zahtevna mednarodna modna prizorišča. V kreativnih procesih se mu je pridružil sin Peter, s katerim skupaj ustvarjata opus Grubić Design. Ta nagovarja tako dame kot gospode s širokim razpoloženjskim razponom – od ulične mode do glam ekstravagance.

grubic_design_05grubic_design_01

Njune mojstrovine, ki se nemalokrat spogledujejo z umetniškimi deli, so postali pravi objekti poželenja modnih urednikov, kreatorjev modnih revij, stilistov, modnih blogerjev ter modnih navdušencev. Ena izmed velikih zapriseženk Grubić Designa je velika glasbena diva in modna ikona Josipa Lisac.

grubic_design_06grubic_design_03

Kam po Grubić Design?

Pravi naslov je Divaviva, stičišče za vse tiste, ki jih zanima lep, dober ter z osebnostjo odmerjen in s priložnostjo usklajen  videz. Divavivo oblikuje Barbara Kravanja in v njen okvir prepleta svojo naklonjenost do lepega z bogatimi izkušnjami na področju ličenja in stiliranja ter zastopstvom izbranih blagovnih znamk na področju modnih dodatkov. Barbara Kravanja je s svojo Divavivo ekskluzivna zastopnica nakita Grubić Design v Sloveniji in ga je pretekli teden tudi predstavila v restvaraciji DiVino v Ljubljani.

divaviva_021

Več o Grubić Designu in spletišču Divaviva: TUKAJ

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si