Nakit, ki vam bo vzel dih!

Med novimi prestižnimi kolekcijami Zlatarne Celje odkrijte edinstvene linije in motive kolekcij Bow, Starry sky in Topaz, v katerih so mojstri zlata ujeli prepoznaven in klasičen, a hkrati vedno sodoben slog dragocenih kosov nakita.

Zlata kolekcija Bow s prefinjenim okrasom pentlje

Zlata kolekcija Bow s prefinjenim okrasom pentlje na voljo le v izbranih Zlatarnah Celje

Moderna oblika pentlje, ki je osrednji simbol prstana iz kolekcije Bow, izraža damsko igrivost, medtem ko ji briljantni detajli dodajajo pridih prestiža in elegance. Kosi iz kolekcije zapeljujejo z enostavnimi linijami, ki bodo izvrstno dopolnjevale različne modne kombinacije. Zlatarna Celje je z uporabo legendarnega motiva tokratno zlato kolekcijo umestila v modni vrhunec, ki združuje sodoben trend in klasično lepoto.

Sijaj zvezdnatega neba v zlati kolekciji Starry sky

Sijaj diamantov in safirjev, kot bi gledali v zvezdnato nebo, v zlati kolekciji Starry sky

Zlata kolekcija Starry sky v imenu razkriva svoj navdih, ki izhaja iz pogleda na sijaj zvezdnatega neba. Klasičen in eleganten nakit, ki je nastal izpod rok priznane oblikovalke nakita Zdenke Šamec, bo navdušil vse dame, ki ljubijo umetnost in čarobnost zlata. Novo kolekcijo sestavljajo prstan in set uhanov, ki z dragoceno kombinacijo diamantov in modrih safirjev različnih odtenkov ter dimenzij vašemu videzu dodajo pridih magičnega zvezdnatega neba.

Umirjena eleganca v zlati kolekciji Topaz

Umirjena eleganca v zlati kolekciji Topaz

Nova kolekcija Topaz vas bo navdušila z nežno modrino in igrivim briljantnim detajlom, ki kompletu nakita doda kanček navihanosti. Zlato kolekcijo krasijo precizne oblike, ki dajejo občutek prefinjenosti, medtem ko modri odtenek dragocenega kamna topaz pričara pridih umirjene elegance. Sodoben videz prstana in seta uhanov se sklada s preprostim kot tudi bolj sofisticiranim modnim stilom žensk, ki svoj videz rade dopolnijo z večno uglajenostjo, ujeto v zlatem nakitu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si