Naličite se s kristali Swarovski!

medium-girl-crystal-garden-2016

ARTDECO s ponosom sporoča, da je letošnja kolekcija Glamour Crystal Garden nastala v sodelovanju s Swarovski Crystals. Očarljive izdelke in odtenke te kolekcije sta navdihnili lepoti kristalov in cvetja. Svetlikajoče barve nas spominjajo na diamanten in eleganten nakit, na glamur, ki ga uteleša. Nežne mehke teksture ličil, ki se svetlikajo kot kristali v vrtu, obsijanem s soncem, pa so najpomembnejša lastnost kolekcije Crystal Garden, ki sicer ponuja:

websize-product-group-crystal-garden-2016-1

Crystal Oil Drops: Svetleče, negovalno olje, ki poudari kožo s pomočjo številnih, majhnih bleščečih delcev. Prijeten in sijoč naraven videz zagotovljen!

Beauty Box Crystal Garden: Set fino bleščečih senčil za veke, primernih za vsakodnevne priložnosti in večerne zabave, ko iščete dramatičen videz.

Crystal Eye Liner: Svetleč Swarovski kamen na pokrovčku Crystal Eye Liner iz eyelinerja ustvari poželjiv modni pripomoček. Nežen, z zelo pigmentirano formulo, gladko drsi po koži in omogoča, da z eno samo linijo dosežete popoln intenziven barvni rezultat. Eyeliner je vodoodporen in obstojen 16 ur.

Glam Vintage Shimmer Cream: Lahka, elegantna tekstura, mehka in nežna za uporabo ustvarja visok sijaj in zagotavlja dolgo obstojnost. Ker vsebuje vitamina C in E, izjemno neguje kožo.

websize-5638-1-crystal-mascara-liner-1

Crystal Mascara & Liner: Maskara z bleščicami za svetlikajoč pogled ima prozorno gelnato teksturo, ki vsebuje drobne bleščice. Inovativen aplikator omogoča dva načina uporabe – kot maskaro ali eyeliner.

Perfect Mat Lipstick: Združuje posebno intenzivnost barve, udobje na ustnicah, saj ne izsuši ustnic, in obstojnost z mat učinkom

websize-56200-crystal-lip-finish

Crystal Lip Finish: Moker videz in nešteto drobnih bleščečih delcev, ki odbijajo svetlobo, ustvarjajo sijaj bleščečih kristalov na vaših ustnicah. Zaradi svetlečih delcev, ki 3D povečajo ustnice, ustnice izgledajo polnejše.

Crystal Garden Blush: Gre za popolno kombinacijo treh mehkih odtenkov z nežnim sijajem. Blush uokvirja dizajnerska embalaža z ogledalcem.

Powder Lip Finish: Ta puder v prahu hitro spremeni vaše ustnice v glamurozno pašo za oči. Uporabite ga lahko preko katerekoli šminke in poskrbite za igrivo mavrico iskric.
websize-56423-crystal-beauty-dust-persp

Crystal Beauty Dust: Mikro-nežen bleščeči prah s prijetnim pridihom vanilie se zlije s kožo in poskrbi za naravno sijoč videz.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si