Nama odprla prenovljeno pritličje!

Ljubljanska veleblagovnica Nama je minuli četrtek odprla prenovljeno pritličje. Pritličje, ki so ga razširili pod arkade, bo na dodatnih 200 kvadratnih metrih nakupovalnih površin kupcem ponujalo oblačila, modne dodatke, modni nakit in kozmetiko različnih blagovnih znamk.

Otvoritev prenovljenega pritličja je veleblagovnica Nama pospremila s popoldansko-večernim dogajanjem za kupce od 17.00 do 24.00 ure. Še pred tem so na ogled novih prostorov povabili svoje poslovne partnerje in jim predstavili novosti. Poleg večernega nakupovanja so se na ploščadi ob veleblagovnici Nama zvrstile številne zabavne aktivnosti za odrasle in otroke. V vseh nadstropjih je bilo poskrbljeno za male lepotilne nasvete, pokušino žlahtnega whiskeya, smoothijev in slastnih prigrizkov. Pred vhodom na Cankarjevi je najmlajše obiskovalce čakal kotiček za poslikavo obraza in začasnimi tatuji, ob Naminem Lokalu pa so obiskovalce zabavali člani urban pop skupine Xequtifz.

Ekskluzivno in samo na ta dan je lahko vsak obiskovalec že pred nakupom prejel Namino (p)osebno kartico zvestobe, ki je poleg rednih ugodnosti nudila do 30% popust pri vseh nakupih, opravljenih do 24.00.

Ljubljančanom najbližja mestna veleblagovnica Nama vstopa v novo poslovno obdobje. Po lanskem 70. jubileju njeno poslovanje zaznamujejo številne novosti. Vodenje podjetja je letos pod svoje okrilje vzela Simona Kozjek, za svojo promocijo pa se je Nama povezala z znanim modnim ilustratorjem Mitjo Bokunom, katerega ilustracije že vabijo kupce v veleblagovnico. Z željo približati kupcem svetovne modne trende in zagotoviti edinstveno nakupovalno izkušnjo so sedaj prenovili in razširili tudi pritličje veleblagovnice.  Z zaprtjem podhoda pod arkadami na Slovenski cesti so tako pridobili preko 200 kvadratnih metrov, ki jih uokvirjajo nove trendovske izložbe.

 

Ker Nama je  – VEDNO V CENTRU. Mesta. Dogajanja. Ponudbe.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si