Napadena Kim Kardashian!

Vogue 100 Festival - Gala - Arrivals

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian si bo pariški teden mode zapomnila za vse življenje! Najbrž se še spomnite, ko je Vitalii Sediuk na milanskem tednu mode napadel 21-letno Gigi Hadid, ko je hodila proti svojemu avtu, v samoobrambi pa napadalca močno udarila s komolcem v obraz.

Močna Gigi se je dobro branila.

Močna Gigi se je dobro branila.

Isti napadalec je v Parizu na podoben način napadel tudi Kim Kardashian. Želel je poljubiti njeno zadnjico, presenečena Kim se je obrnila, Sediuka pa so varnostniki medtem odrinili od slavne temnolaske.

Kim je med napadom varoval varnostnik.

Kim je med napadom varoval varnostnik.

Sinoči pa se je morala Kim soočiti s hujšim napadom. Med 3. in 4. uro ponoči je pet zamaskiranih moških, oblečenih v policiste, zadrževalo v sobi njenega zasebnega luksuznega stanovanja v Parizu. Najprej so onesposobili njenega varnostnika Pascala Duvierja, nato pa Kim prislonili pištolo na glavo, jo zvezali in jo šokirano in prestrašeno zaklenili v sobo, kjer so ji vzeli nakit v vrednosti 9 milijonov dolarjev. Za Kimino nesrečo je njen mož Kanye West izvedel med nastopom in ga nemudoma prekinil, prestrašena Kim pa se je po neljubem dogodku z zasebnim letalom že vrnila domov v ZDA.

Poglejte si trenutek, ko je Kanye West prekinil šov:

 Foto: Getty Images

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si