Napolnite kožo z vitamini

Vitamini so za lepo in zdravo kožo izredno pomembni, saj jo vlažijo, gladijo in ji dajejo zdrav sijaj. Zato je ključnega pomena, da jih vključimo v svojo lepotno rutino. Še posebej pa je nega kože pomembna v prihajajočih zimskih mesecih, ko bomo izpostavljeni mrzlemu zraku in vetru, ki lahko našo kožo močno izsuši. Ključ do sijoče kože tudi pozimi se skriva v lepotni liniji Vitamin Infusion, priznane in kakovostne kozmetike Dr. Grandel.

Lepotna linija DR. GRANDEL Vitamin Infusion, primerna za vse starosti, poživi kožo s svojo čudovito sestavo, polno lepotnih vitaminov, sadnih izvlečkov in izjemnih tekstur, kot z vitamini prepojena lepotna infuzija z gladilnim in osvežujočim učinkom.

Izbrani močni vitamini bodo skupaj z eksotičnimi izvlečki cveta granatnega jabolka in manga v inovativni obliki kapsul poskrbeli za podaljšanje mladostnega videza kože in zagotavljanje enakomerno svežega sijaja. Moderni in inteligentni načini pretvarjanja teh lepotnih vitaminov v kapsule ščitijo potencialno učinkovitost vitaminov in izboljšajo njihovo absorpcijo v globlje plasti kože, zaradi česar so vitamini lahko še bolj učinkoviti.

Gre za čudovito fuzijo znanosti in narave, sožitje najmodernejših raziskav in pisanih sadnih okusov. Izdelke lahko naročite na spletni strani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si