Napolnite toaletno torbico kot prava lepotna gurujka

Poleti ponavadi zmanjšamo količino izdelkov v kozmetični torbici in v njej shranjujemo samo izdelke, ki poudarjajo našo lepoto.

GRAZIA predstavlja nepogrešljive lepotne dragulje, ki jih letos nikakor ne smete izpustiti.

 

 

Če je julij mesec, ko krenete v akcijo polnjenja kozmetične torbice, potem se morajo v njen obvezno znajti izdelki …

 

OČI

CATRICE asortiman ponuja vse pripomočke, kis o potrebni za popoln make-up oči.  Moderni paleti senčil PRO NEXT-GEN NUDES in PRO NEON-EARTH SLIM ponujata 14 odtenkov senčil z visoko pigmentacijo za veliko kvalitetnih izgledov.

Ne glede ali želite eleganten, dramatičen ali vsakodnevni eyeliner videz, VODOODPOREN BRUSH INK TATTOO EYELINER omogoča natačno črto za ustvarjanje vidnega „tightlining“ učinka.

Da bi celotnemu izgledu dodali dramatičen učinek, VODOODPORNA EYECONISTA LASH MILLIONIZER MASKARA zaobjame tudi najtanjše trepalnice – za 180% bolj voluminozne trepalnice, ki so obstojne do 24 ur. Z vodoodporno maskaro lahko brezskrbno uživate na plaži in v morju, brez strahu, da bi se maskara razmazala.

This slideshow requires JavaScript.

 

USTNICE

V letu 2020 so v središču negovane ustnice z vau-efektom. Vau-efekt boste dosegli s pomočjo GLOSA ZA USTNICE GENERATION PLUMP & SHINE ki neguje ustnice in jim nudi polnost.

Če imate raje rdečila za ustnice, poskusite RDEČILA ZA USTNICE DEMI MATT z avokadom in olivnim oljem. Rdečilo počasi kot balzam drsi po ustnicah, vendar ponuja dolgotrajno prekrivnost rdečila za ustnice.

This slideshow requires JavaScript.

 

OBRAZ

Ko želimo poudariti zagorelo kožo, je bronzer obvezen izdelek.

SUN LOVER GLOW BRONZING PUDER z izjemno drobnimi pigmenti, ki odbijajo svetlobo, zagotavlja sijoče poudarke kot tudi sijoč izgled. Tekstura se prilagaja vsem tonom kože in je absolutno obvezen kos v vsaki kozmetični torbici.

Let’s face it! UTRDITVENI PUDER 5 V 1 z zaščitnim faktorjem 10 zagotavlja popoln zaključek, ki bo obstojen ves dan.

Najboljšega zaveznika za spočit pogled in prekrivanje sledov utrujenosti zaradi poletnih zabav boste našli v  CATRICE TEKOČEM KAMUFLAŽNEM KOREKTORJU.

This slideshow requires JavaScript.

 

NOHTI

Vedno v trendu: klasični rdeči nohti. Novi ICONAILS GEL LAQUER LAKI „FIND YOUR PERFECT “RED” „ s štirimi različnimi rdečimi odtenki pospešijo bitje srca.

GEL LACQUERS  LAKI ZA NOHTE so obstojni do 7 dni – brez nad laka! Inovativna formula omogoča popoln gel-zaključek in maksimalno obstojnost. Zaradi GLOSS SEAL’RTM tehnologije  imajo laki za nohte spektakularno visok- sijoč zaključek.

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si