Napovedujemo zmagovalni koncert treh glasbenih velikanov

Kreslin-Lovšin-Predin prihajajo v Stožice

Dan zmage in posebno 20. obletnico bodo obeležili z nepozabnim spektaklom. 

 

 

Trije slovenski glasbeni velikani in zmagovalci – Vlado Kreslin, Pero Lovšin in Zoran Predin bodo ponovno združili moči in pripravili zmagovalni koncert – 9. maja 2020, na t.i. Dan zmage. V Areni Stožice bodo postregli z nepozabnim glasbenim spektaklom, polnim optimizma, dobre volje, njihovih največjih uspešnic, na odru pa se jim bodo pridružili tudi glasbeni gostje in vsi skupaj bodo poskrbeli, da bo to resnično zmagovalni koncert.

 

Seveda ni naključje, da bo koncert prav na Dan zmage. Vsak od njih je v življenju izkusil že veliko zmag. Prav gotovo bo pozitivno vzdušje v naši največji areni zanje še ena majhna zmaga na njihovi glasbeni poti.

 

Sicer pa je Vlado Kreslin lepo opisal, kaj mu pomeni Dan zmage:

 

“Pomeni mi zmago dobrega nad zlim.”

 

In prav gotovo bo 9. maj prihodnje leto dan za nove zmage, za dobro energijo, energično vzdušje.

 

“Želimo si le, da bo med nami in obiskovalci tista prava energija in večer bo zmagovalen”, dodaja Peter Lovšin.

 

 

Koncertni spektakel, ki bo zatresel Areno Stožice ima v podnaslovu ime zmagovalne navijaške himne Slovenija gre naprej, ki so jo trije legendarni glasbeniki, znani tudi kot strastni navijači, ustvarili za slovensko nogometno reprezentanco, prav drugo leto pa bodo praznovali že 20-letnico nastanka te pesmi, in to na najboljši možen način – z nepozabnim koncertom za vse strastne navijače, predvsem pa ljubitelje dobre glasbe ter treh glasbenih legend. Vsi trije se radi spominjajo tistih časov. ” Toliko optimizma, kot ga je bilo v Sloveniji takrat, bi nam tudi sedaj ‘pasalo’!” pravi Zoran Predin in mi se strinjamo z njim. 9. maja se nam v Stožicah obeta optimističen, zmagovalen koncert treh glasbenih velikanov.

 

Vstopnice bodo na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol, od četrtka 14.11.2019 (od 10. ure).

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si