Naravna kozmetika z ekološkim certifikatom po dostopni ceni končno tudi pri nas!

Organic-surge-about-banner

Bi z veseljem uporabljali po svetu zelo zaželeno in iskano ekološko kozmetiko, če bi si jo le lahko privoščili? Za vas imamo odlično novico. Zdaj si jo lahko! S pomočjo vseh informacij, ki so nam na razpolago, vsi že precej dobro vemo, kaj je dobro in kaj manj dobro za nas. Vedno bolj se zavedamo, da ima, ne samo to, kar vnesemo v telo, temveč tudi kar nanesemo nanj, pozitivne ali pa negativne vplive, kratkoročno predvsem na našo kožo, lase, nohte, počutje, … dolgoročno pa tudi na naše splošno zdravje. Ob vsem zavedanju pozitivnih učinkov organske kozmetike na nas same in še istočasnega odgovornega ravnanja do našega okolja, pa nas nemalokrat od možnosti uporabe odvrača visoka cena. Ta je bila trn v peti tudi Škotu Alanu MacKenzieju. Ni razumel nedostopnih cen ekološke kozmetike, zato jo je naredil sam.

“Enostavno nisem razumel, zakaj ne morem kupiti certificirane naravne kozmetike v naši lokalni trgovini – in to po dostopnih cenah. Zato sem se preprosto odločil, da jo bom naredil sam. V mislih nisem imel le najboljše rešitve za svojo kožo. Hotel sem poiskati učinkovine in ustvariti izdelke, ki bodo omogočili tudi drugim ljudem, da izkusijo in uporabljajo izdelke, ki jih je podarila narava – naravne, zdrave, ekološke,” je dejal Alan MacKenzie, ustanovitelj večkratno nagrajene škotske blagovne znamke z organsko kozmetiko Organic Surge.

slika 04

Alan je posvetil razvoju svojih izdelkov nekaj let, preden je leta 2005 ustanovil svoje podjetje. Organic Surge ima danes celotno paleto izdelkov za nego od glave do pete: dve popolni liniji za nego obraza (preučite jo lahko TUKAJ),  široko paleto neverjetnih izdelkov za nego telesa (najdete jih TUKAJ) in čudovite izdelke za nego las (ponudbo poglejte TUKAJ). Organic Surge je pravi šopek narave v stekleničkah, ki preprosto – deluje.  Kakovostni in izjemno učinkoviti izdelki ekološke kozmetike, in kar je bila Alanova želja: cenovno dostopni in primerni za vse, ne glede na starost ali tip in zahtevnost kože.

“Naši izdelki imajo neverjetne učinke, od mladih do starih, z različnimi vrstami kože, od nezahtevnih pa do takšnih z različnimi težavami, od aken, ekcemov, luskavice in dermatitisa. Naravne sestavine lajšajo težave tudi tistih z najbolj občutljivo kožo in to je nekaj, za kar imam izkušnje iz prve roke,” je povedal Alan MacKenzie.

slika 03

Brez velikih besed, a z velikim učinkom

Poslanstvo podjetja Organic Surge je ponuditi učinkovite ekološke izdelke širokemu krogu ljudi. Njihovi izdelki se ne oglašujejo z velikimi izjavami o znanstvenih inovacijah, ampak stavijo na izjemno mešanico naravnih sestavin, ki naredijo izdelke prijetno dišeče, nežne in istočasno učinkovite, primerne prav za vsakogar. Naredite nekaj zase tudi vi, prepustite se čudovitemu valu naravne kozmetike z ekološkim certifikatom  Organic Surge in uživajte …

Izdelki Organic Surge so na voljo v izbranih enotah Lekarne Ljubljana, na oddelku kozmetike Maxi in v spletni prodajalni Via Naturalis.

slika 02

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si