Naredite popoln #instaselfie


Ste vedeli, da ženske iz generacije milenijcev v svojem življenju posnamejo približno 27.500 selfijev? Ste tudi vi med njimi? Z novimi Rimmelovimi izdelki boste na vsaki fotografiji izgledali odlično! Naravno zasijte in ustvarite popoln videz za popoln #instaselfie.

Rimmel Insta Fix & Matte
Želite izgledati popolno na sliki ali videu? Nova Insta Strobing in Insta Fix & Matte, posebna Insta linija, ki jo je Rimmel ustvaril za ljubiteljice selfijev, poskrbi za super #instaselfie. Uporabite transparentni Insta fix & matte puder, s katerimi fiksirate in matirate tekočo podlago – nič več neželenega sijaja in mastnega videza kože. Puder v kamnu je transparenten in zato primeren za vse odtenke kože.
Uporabite ga na tri različne načine in poskrbite za popolni mat videz:
1. Pripravite & fiksirajte – uporabite ga po nanosu tekoče podlage in jo s tem fiksirajte ter podaljšajte njeno obstojnost.
2. Nadzirajte sijaj – nanesite ga kot puder za matiranje na golo kožo. Tako boste ustvarili mat videz in se izognili svetlečemu ter mastnemu videzu kože, hkrati pa ne boste spremenili barve ali teksture kože.
3. Zgladite nepopolnosti – puder optično zamegli vse nepopolnosti in zmanjša videz por.

 

Insta Strobing
Z osvetljevalcem Insta Strobing oblikujete svoj obraz in mu dodate dimenzijo. Svilena in kremna tekstura je enostavna za nanos in se lepo zabriše. Nanesite ga na predele, ki jih želite poudariti, in ustvarite popoln sijoč videz. Insta linija se odlično obnese na dnevni svetlobi ali ko vklopimo bliskavico. Naj vas selfi več ne preseneti!
Nanesite ga na predele obraza, ki že naravno ujamejo največ svetlobe, ter tako poudarite poteze obraza in zasijte v popolnem videzu. Lahko pa dodate tudi nekaj kapljic svoji tekoči podlagi in s tem ustvarite sijoč (a ne masten!) videz. Insta Strobing prihaja v dveh odtenkih: Pink Glow #001 in Gold Glow #002. Prvi odtenek je kot nalašč za hladen ten kože, kjer pusti nežno rožnato sled in ustvari porcelanast videz, drugi se poda toplemu tenu kože in poudari čudoviti zlati sijaj. Osvetljevalec je dolgo obstojen in odporen na potenje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si