Nasveti Nike Ambrožič Urbas za čudovito poudarjene oči

V teh dneh, ko je preostanek obraza nekoliko skrit, je prav ta predel tisti, ki resnično izstopa, zato mu je potrebno nameniti dodatno pozornost. Najpomembnejša je skrbna nega s specializiranimi izdelki, a zapeljivega pogleda ni niti brez izbranih ličil, česar se zaveda tudi obraz kozmetične znamke Collistar, priljubljena televizijska komentatorka in modna oblikovalka, Nika Ambrožič Urbas, ki že vrsto let prisega na izdelke te ikonične znamke tako za ličenje kot za nego obraza in telesa. Kot pravi, lahko z izdelki priljubljene italijanske znamke svež in zapeljiv pogled dosežete že v nekaj korakih.

 

Odpravite jutranjo zabuhlost

Osnova za spočit videz je dobro počutje, zato je pomembno, da poskrbite za kakovosten nočni počitek, saj ta vpliva tudi na svežino vaših oči. Če se pogosto zbujate zabuhli in so podočnjaki večna nočna mora, boste navdušeni nad izjemno vlažilnim gelom za predel oči, Collistar Eye Hydro-Gel, ki s prijetnim hladilnim učinkom in keramičnim aplikatorjem poskrbi za nežno masažo ter odpravlja jutranjo zabuhlost. Zares osvežilno!

 

Preprosto do poudarjenih oči

Po skrbni jutranji negi je čas za ličenje, zato smo za nasvet prosili Niko, ki je vedno do potankosti urejena ter pravi, da je pot do poudarjenega pogleda s pravimi izdelki popolnoma preprosta. Za začetek je najpomembneje, da uredimo obrvi, saj so te okvir obraza. Sama najraje uporabi Collistar set za obrvi Flawless Eyebrows, ki vsebuje kombinacijo voska in senčila v kamnu ter poskrbi, da obrvi delujejo mehko in prijazno.

Oči lahko dodatno osvežimo z uporabo črtala, kot je Collistar Tecnico Eyeliner, ki v trenutku pričara prebujen pogled s prefinjeno izrisanim privihkom, a je dovolj tudi, če uporabimo le krasno senčilo.“Izberimo senčila, ki delujejo svetlo, zračno in optimistično”, svetuje Nika in dodaja, da najraje uporablja senčila Collistar Double Effect Wet&Dry, ki poleg čudovitih bisernih odtenkov nudijo poigravanje z intenzivnostjo nanosa, saj jih lahko uporabljamo tako s suhimi kot mokrimi čopiči. Za zaključek je potreben še nanos maskare, ki doda piko na i. Odlična izbira je ikonična maskara Volume Unico, nad katero je navdušena tudi Nika.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Nika Ambrožič Urbas nam je razkrila, da je lahko pot do čudovito poudarjenih oči popolnoma preprosta, če upoštevate tri ključne korake: najprej poudarite obrvi, nato nanesite senčilo in vse skupaj uokvirite z maskaro.

 

“Vedno poskrbim za poudarjene obrvi, saj sem brez njih videti kot povsem druga ženska. Uporabljam moj najljubši set za obrvi Collistar Flawless Eyebrows, ki vsebuje kombinacijo voska in senčila v kamnu. Z voskom najprej prekrijem celotno površino obrvi, nato pa nanesem senčilo, s katerim narišem drobne dlačice ter zapolnim prazne prostore.”

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si