Nasveti za hitro ureditev garderobne omare kot iz sanj

Majhne garderobne omare so polne velikih potencialov – kako jih uresničiti?

Si ob pogledu na razkošne in brezhibno organizirane garderobne omare modnih vplivnic zaželite večjo, po možnosti “walk-in” omaro, ki bi se približala najlepšim na Instagramu? Majhna omara ni nujno dolgočasna in neuporabna, kot se vam morda zdi, potrebnih je le nekaj uporabnih smernic, kako ustvariti svojo šik garderobno omaro.

 

 

1. Upoštevajte svoja estetska načela

Garderobno omaro opremite z uporabnimi predmeti, ki so všeč vam, čeprav morda prav v tem trenutku niso hit trend. Izberite obešalnike v vaši najljubši barvi, okrasite ročaje na vratih omar in predalnikov ali pa vrata omare prebarvajte v nov barvni odtenek. Ste ponosne na svojo Pinterest zbirko modnih navdihov? Natisnite jih in uokvirite za vsakodnevni stilski navdih.

 

2. Sistematična razporejenost stvari

Če v vaši omari največji del zavzemajo čevlji, je smiselno, da prostor za oblačila zmanjšate na minimum, medtem ko čevlje postavite na police, ki so med seboj pregledno ločene. Omislite si okrasne škatle za drobne modne dodatke in namenite nekaj prostora v predalniku tudi za šale, rute, pokrivala, pasove …

 

3. Nepogrešljivost ogledala

Brez ogledala ne gre, zato je stoječe ogledalo eden najpomembnejših elementov garderobne omare. Poskrbite, da bo le-ta na najbolj priročnem mestu. Če prostora za veliko stoječe ogledalo primanjkuje, razmislite o zrcalnih ploščah, ki jih pritrdite na vrata omare ali na steno ob omari.

 

4. Preproga je pika na “i”

Srečnice z velikimi garderobnimi omarami vedo, da je preproga en izmed tistih elementov, ki doda tudi garderobni omari noto dovršenega prostora. Vendar pa so manjše preproge v svetlih barvnih odtenkih priporočljive tako za manjše garderobne omare kot tudi za popestritev prostora v spalnici, kjer se nahaja vaša omara.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si