Natalija Verboten obraz Volkswagnove kampanje

PO DOMAČE MAL’ DRUGAČE

Volkswagen je na domačih cestah znan po kakovosti, zanesljivosti in inovativnosti. Z enakimi vrednotami bodo pri Volkswagnu letos stopili tudi na domače glasbene odre.

Na sceno prihaja natečaj Volkswagen Špila, na katerem se bodo ansambli pomerili pod sloganom »Po domače mal’ drugače«. Pri piljenju svojih avtorskih pesmi bodo sodelovali z mentorji, ki niso najbolj tipični za narodno-zabavno glasbo, a vsakega od njih z njo veže posebna vez.

KDO SO MENTORJI IN ŽIRANTI?

V vlogi mentorjev se bosta predstavila Raay in Primož Grašič, pridružil pa se jima bo še en mentor, ki za zdaj ostaja presenečenje. Mesto žiranta bo poleg mentorjev zavzel Tomaž Šinko, ki ga strokovna javnost pozna kot enega največjih strokovnjakov za glasbene inštrumente, uglašuje pa inštrumente različnih ustvarjalcev, od skupine Laibach do Modrijanov. Natalija Verboten nastopa v vlogi obraza kampanje, ob tem pa bo povezovala tudi vse koncerte.

Natalija Verboten

Primož Grašič, mentor

Raay, mentor

VOLKSWAGEN ŠPILA DO NASLEDNJE POMLADI

Prijave na natečaj se zbirajo do 31. 12. 2018, nato pa bo komisija v letu 2019 izbrala polfinaliste. Izbrance bo publika v živo spoznala na treh predstavitvenih koncertih, ki se bodo odvijali ob četrtkih, in sicer 7. 2., 14. 2. in 21. 2. 2019. Izbranih bo 9 ansamblov, vsak mentor bo pod svoje okrilje vzel po tri. Ansambli bodo v sodelovanju z mentorji pripravili vsak po en aranžma svoje pesmi, ki jo bodo predstavili na zaključnem koncertu 16. 5. 2019.

Za dodatne informacije o natečaju in prijavah odklikajte na www.špila.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si