Ne beži več od sebe, od kateregakoli dela sebe.

14249128_10153992673410914_475628904_n

Hoja po spiritualni poti ne pomeni, da se boš izognil temi, vendar te nauči, kako temo (vse težke, obremenjujoče, nizke energije) obrniti sebi v prid in rasti z vsakim takim dogodkom.

Ne boj se svoje sence, svoje bolečine: tako imenovanih “negativnih” čustev, plasti, delov sebe. Vse to si ti in vse to v tebi obstaja z razlogom, te nekaj uči. Ti si tisti, ki se odloča, ali je nekaj “pozitivno” ali “negativno”, sprejemljivo, nesprejemljivo, dobro, slabo … Ti daješ zadevam predznak. Vse to enostavno je. Tvoje je. Sprejmi to!

Ne beži več od sebe, od kateregakoli dela sebe.

Ne zatiraj ničesar. Vsak ta del želi biti le sprejet, uslišan … S tem, ko na eni strani zatiraš stvari, se le-te kopičijo in ustvarjaš neravnovesje, kar vodi kasneje v različne ekstreme. Ti imaš moč nad vsem. Vse to, kar boli, si dovoli izživeti, začutiti, sprejeti, si odpustiti, odpustiti drugim in spustiti to breme zaradi sebe. Na poti spoznavanja in odkrivanja sebe, na duhovni poti, spoznaš, kaj v določenem trenutku potrebuješ. Stori to. Sooči se s sabo in vsemi preizkušnjami na poti ter rasti skupaj z njimi.

Naj te preizkušnje ne povlečejo v zatiranje, zapiranje in beg. Sooči se z njimi in si dovoli skupaj z njimi rasti 😜

Vaša  Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si