Ne bodi duplikat, bodi unikat.

14470672_10154043962480914_1805602701_nNikoli ne boš z nikomer govoril več, kot govoriš sam s sabo v svoji glavi. Bodi prijazen do sebe.

Vsi odnosi, ki jih imaš v življenju, so odvisni od odnosa, ki ga imaš sam s seboj. Tam se vse začne, vse ostalo pa je le ogledalo le tega. Ljudje so dandanes prestrogi do sebe, nimajo razumevanja in sprejemanja, vendar le zahteve. Če jim kaj ne uspe, temu sledijo zamere in obsojanja. Pozabili pa so na nežnost, milino in sprejemanje. Na vse pretege se trudijo biti “popolni” (po družbenih normah), hkrati pa zatirajo vse, kar ni v skladu s tem. A karkoli že je, je tvoje. Tukaj je z razlogom, nekaj ti kaže, nekaj te uči. Vsi smo vse. Kdo pravi, kaj je dobro in kaj slabo? Nehaj se ves čas ozirati na družbo in ljudi okoli sebi. Sprejmi se z vsem, kar si, ker tak si popoln.

Ne bodi duplikat, bodi unikat.

Sprejmi svoje posebnosti, svoje darove in sposobnosti (ni pomembno, kako drugačne so, kaj bo družba rekla, nehaj se obremenjevati, kaj boš počel s tem: sledi svoji življenjski energiji tja, kamor te vodi) ter jih začni razvijati. Zato si tukaj. To je tvoja dodana vrednost. Ko boš to sprejel sam, bodo to sprejeli vsi okoli tebe. To je tvoje poslanstvo. Sledi mu. Sledi sebi 😜

Tvoja Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si