Ne boste verjele, katero dekle si bo nadelo VS krila!

2014 Victoria's Secret Fashion Show - Show

Včeraj smo pisali o največjem modnem spektaklu leta – Victoria’s Secret Showu. Letos bo prvič potekal v Parizu, na njem pa se bo sprehodila skupina deklet s popolnim telescem, angelskim obrazom in velikim vplivom na družabnim omrežjih. Poleg veterank, kot so Lily Aldridge, Adriana Lima in Alessandra Ambrossio, se bodo po modni brvi sprehodila tudi dekleta, ki so se med angelsko ekipo znašla prav zaradi svojega zvezdniškega statusa.

gettyimages-496585270

Potem ko sta v lanskem letu velik del pozornosti poželi Kendall Jenner in Gigi Hadid, pa se jima bo letos pridružila še 20-letna Bella Hadid. Da se bo to zgodilo, je bilo jasno in le vprašanje časa, sploh sedaj, ko je Bella osvojila status modela leta.

Alternative Views - Milan Fashion Week Spring/Summer 2017

Čeprav nihče ne dvomi v trdo delo teh lepotic, pa je jasno, da so jim marsikatera vrata odprta zaradi bogatih staršev in da jim ni bilo potrebno skozi vse težke preizkušnje in castinge, kot so morale druge lepotice iz angelskih vrst. Znamke se zavedajo, da so te resničnostne zvezde njihova dobra reklama in se ponosno kitijo s sodelovanjem s temi imeni, mi pa ne moremo mimo tega, da pristnost Victoria’s Secret spektakla iz leta v leto bledi …

Foto: Gettyimages

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si