Ne orientiraj se na besede, pomembna so dejstva!

14397240_10154022653650914_451583868_nTvoja energija je tista, ki te predstavi, še preden spregovoriš.

Je tvoja energija nežna, mila, topla ali agresivna, hladna, zmedena, neuravnovešena, mirna ali nemirna? Si prazen ali poln energije (žara)? Zelo veliko o tebi in tvoji energiji povedo že tvoje kretnje, mimika in pogled. Je vse, kar kažeš resnično ali zaigrano? Si dovoliš in upaš izražati vse to, kar misliš, čutiš in si? Živiš to, kar si, ali to, kar pričakuje od tebe? Vsi imamo v sebi vse, a kaj je tisto, kar pri tebi prevladuje?
Včasih mislimo, da lahko z besedami prikrijemo to, kar se v nas resnično dogaja, a pomembno je, kaj se za temi besedami skriva (resnica ali laž?). Kakšen je naboj energije za njimi (besedami)?
Besede so tiste, ki nas največkrat zmedejo. Velikokrat verjamemo to, kar si želimo verjeti, namesto da bi se poslušali in zaupali sporočilom ter energiji, ki jo prejemamo. Tudi, ko nam je jasno, da nekaj ne “štima”, si v svoji glavi (osebo, ki nam je ljuba ter njena dejanja) opravičujemo, iščemo razloge, zakaj je temu tako. Najboljši pa je stavek: “Pa saj ni tako hudo.” “Mogoče ima slab dan.”

Torej … Ne orientiraj se na besede, pomembna so dejstva ter dejanja. Pomembna je resnica, realna, dejanska slika.
Odpri oči, napni ušesa, bodi pozoren na svoja čustva in doživljanje, na vse, kar se v tebi dogaja, ko prideš v stik z določeno osebo oziroma situacijo. Energija je tista, ki nikoli ne laže ⚡️ Vseh teh vplivov pa se zavedaj tudi obratno : tvoja energija je tista, ki pove vse. 😜

Tvoja Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si