Nega občutljive moške kože

Kako negovati občutljivo moško kožo?

Moška koža zahteva posebno nego, če je občutljiva, je ustrezna nega še toliko pomembnejša. A k sreči je tudi nega občutljive moške kože lahko prijetna.

Številni moški na nego kože ne dajo veliko, dokler se ne pojavijo prve gube ali težave s kožo. A koža vsakogar si zasluži ustrezno nego. Moška koža je drugačna od ženske, saj je za 15 do 20 odstotkov debelejša in vsebuje več kolagena, zato je tudi robustnejša in dlje časa brez gub. Kar je odlično! A hkrati je koža moških pogosto bolj poškodovana zaradi britja dlak na obrazu in nedosledne uporabe krem za zaščito pred soncem. V zimskem času pa je koža zaradi nizkih temperatur, ostrega vetra in suhega zraka še toliko bolj razdražena.

Kako prepoznamo občutljivo kožo?

Preprosto. Občutljiva koža že ob malce močnejšem pritisku nanjo pordi in postane razdražena ob uporabi izdelkov za nego normalne kože. Kako jo torej negovati? Za moške z občutljivo kožo je NIVEA ustvarila linijo izdelkov NIVEA MEN SENSITIVE, ki je posebej razvita za občutljivo kožo. Z nežnimi formulami v izdelkih za prhanje, britje in nego kože poskrbi, da je vsakodnevna moška nega prijetna in učinkovita hkrati. Izdelki linije NIVEA MEN SENSITIVE vsebujejo izvlečke naravne kamilice in pomirjujočega nepozebnika, ki odpravita skelenje, srbečico in rdečine.

In še nekaj nasvetov. Občutljivo kožo umivajte z mlačno in ne vročo vodo, rahlo jo obrišite s tapkanjem in še vlažno nahranite z vlažilno kremo. Poskrbite tudi, da zrak v prostorih ne bo presuh, in da kožo vedno zavarujete pred mrazom in vetrom s toplimi oblačili. Pa ne pozabite na nego z izdelki, prilagojenimi občutljivi koži. Prijetno nego kože vam želimo!

Nepogrešljivi NIVEA izdelki zanj

 NIVEA MEN Sensitive Protect antiperspirant

Antiperspirant z 48-urnim delovanjem združuje blago nego in učinkovito zaščito, ki je posebej prijazna do kože. Formula brez alkohola vsebuje pomirjujočo kamilico in avokadovo olje ter preprečuje rdečino in draženje. Izdelek ne vsebuje alkohola, barvil in konzervansov.

NIVEA MEN Sensitive Protect antiperspirant v spreju

Okvirna cena na prodajni polici za NIVEA MEN Sensitive Protect antiperspirant v spreju za 150 ml: 3,10 evra

NIVEA MEN Sensitive Protect antiperspirant roll-on

Okvirna cena na prodajni polici za NIVEA MEN Sensitive Protect roll-on antiperspirant za 50 ml: 3,10 evra

      

 NIVEA MEN Sensitive gel za prhanje

Nežen gel za prhanje z bambusovim mlekom se ob nanosu pretvori v nežno peno, ki osveži in neguje občutljivo in suho moško kožo. Brez alkohola.

NIVEA MEN Sensitive gel za tuširanje

Okvirna cena na prodajni polici za 250 ml je: 2,09 evra

NIVEA MEN Sensitive balzam po britju

Izjemno nežna formula z 0 % alkohola ne pušča pekočega občutka na koži po britju. Balzam, obogaten z blagodejno kamilico in pomirjujočim nepozebnikom, ublaži rdečino in suhost ter v trenutku pomiri draženje. Izdelek se hitro vpije in sčasoma izboljša stanje kože.

NIVEA MEN Sensitive balzam po britju

Okvirna cena na prodajni polici za 100 ml: 7,70 evra

 NIVEA MEN Sensitive pena za britje

Izjemno nežna formula z 0 % alkohola. Pena, obogatena z blagodejno kamilico in pomirjujočim nepozebnikom, zmehča brado in omogoča temeljito, a izjemno udobno britje ter ščiti kožo pred draženjem in urezninami.

NIVEA MEN Sensitive pena za britje

Okvirna cena na prodajni polici za 200 ml: 2,91 evra.

NIVEA MEN Sensitive gel za britje

Izjemno nežna formula z 0 % alkohola. Gel, obogaten z blagodejno kamilico in pomirjujočim nepozebnikom, omogoča temeljito, a izjemno nežno britje ter ščiti kožo pred draženjem in urezninami.

NIVEA MEN Sensitive gel za britje

Okvirna cena na prodajni polici za 200 ml: 4,19 evra

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si