Negovalni hit poletja št. 1

Poudarite svojo naravno lepoto na popolnoma nov način

NIVEA predstavlja absolutni hit, ki bo navdušil vse ljubiteljice naravnega videza in vas očaral v vročih poletnih dneh. Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 v hipu poskrbi za naravno lepo polt brez občutka teže na obrazu, hkrati kožo osveži, jo neguje in ji podari mladosten videz.

 

Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 v priročni embalaži

 

Čas je za naraven videz

 

Ko nas obišče poletje, se rade odenemo v lahkotna poletna krila s cvetličnimi vzorci in v kot pero lahka svilena ogrinjala. Že samo ob misli, da bi v hudi poletni vročini na obraz nanesle puder, nam postane vroče. Bi kljub temu želele popoln ten kože? Posezite po negovalni blazinici NIVEA Cellular Cushion 3 v 1.

 

 

Za naravno, mladostno in sijočo polt v trenutku

 

To nikakor ni samo običajna podlaga z gobico. Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 naredi vašo kožo lepšo brez skrivanja pod sloji ličil, njena praktičnost pa je brezmejna.

 

Izdelek je enostaven za uporabo, kompaktna embalaža pa je dovolj majhna, da se prilega v vsako torbico, kjer vam je vedno pri roki. Z negovalno blazinico NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 lahko v vsakem trenutku osvežite svoj videz, ne glede na to, kje ste. Žametni aplikator preprosto rahlo pritisnite na majhno gobasto blazinico, prepojeno s tonirano negovalno tekočino, ter jo razmažite po obrazu s pomočjo ogledala.

Nežni zaščitni pigmenti negovalne blazinice NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 se zlijejo z naravnim odtenkom kože, zgladijo nepravilnosti in koži podarijo sijaj. Navdušila vas bo njena tonirana, vlažilna formula, ki omogoča naraven videz in deluje proti staranju kože s pomočjo aktivne sestavine hialuronske kisline.

 

Uporabite negovalno blazinico NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 za mladostnejši sijaj, brezhibno polt in dodatno nego svoje kože po jutranji redni negi ali kadarkoli želite osvežiti svoj videz. Na voljo je v treh odtenkih: svetlem, srednje svetlem in temnem.

 

Vse ženske bi izbrale negovalno blazinico NIVEA, saj …

 

  • Koži podari bleščeč sijaj in jo naredi mehko ter gladko.
  • Omogoča brezhibno polt in poudari vaš naravni videz.
  • Kožo ves dan vlaži.
  • Nežna in hranilna formula je primerna za vse tipe kože.
  • Vsebuje aktivne sestavine, ki delujejo proti staranju.

 

Negovalna blazinica NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 temen odtenek. Okvirna cena za negovalno blazinico NIVEA Cellular Cushion 3 v 1 za 15 g: 17,59 evra

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si