Negovanje ustnic in krasna barva v enem izdelku


Ko ste v naglici, poudarite ustnice z novim Max Factor Colour Elixir Lip Cushionom, ki jih hkrati tudi neguje. Narejen za vse priložnosti, z negovalnimi sestavinami, čudovitimi barvnimi odtenki in inovativnim aplikatorjem – za gladke, nežne in negovane ustnice v krasnih barvah.

Sestavine, ki jih ustnice obožujejo
Max Factor Colour Elixir Lip Cushion vsebuje odlične sestavine, med drugim mineralna olja ter vitamin E, in tako neguje vaše ustnice v enem preprostem koraku.

Inovativna blazinica aplikatorja
Inovacija pri Max Factorju, mehak natančen aplikator, oblikovan pod poševnim kotom, z lahkoto zdrsi po vaših ustnicah. Na vaše ustnice nanese enakomerno plast mehke, žametne teksture, pri tem pa sploh ne potrebujete ogledala. Max Factor Colour Elixir Lip Cushion lahko nanesete kjerkoli – doma, v službi ali ob posebni priložnosti.

Prednosti obeh svetov
Colour Elixir Lip Cushion prinaša prednosti obeh svetov – dekorativnega in negovalnega. Formula, ki jo lahko plastite, je zasnovana tako, da vam nudi možnost izbire med nežno obarvanimi ustnicami za v službo ali pa intenzivno bogatimi ustnicami za posebne priložnosti.
Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja, Max Factor pravi: “Izdelek, ki ga lahko tekom dneva ponovno naneseš brez ogledala, je nujen za vsako žensko. Z rahlim nanosom boste ustnice obarvale nežno, lahko pa dodate plast ali dve in ustvarite krasno močno barvo. Ne glede na to, kateri odtenek boste izbrale, bo Colour Elixir Lip Cushion vaše ustnice tudi negoval.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si