Neisha z novo skladbo Bežim

Tretja pesem z Neishinega novega albuma Vrhovi nosi naslov Bežim in nas bo po Neishinih besedah elegantno popeljala v jesen, saj gre za zelo močno balado.

Navdih za skladbo je Neisha dobila med svojim zadnjim obiskom Kitajske in besedilo napisala v angleškem jeziku z naslovom See You in Beijing, zato se je slovensko besedilo naslonilo na besedico bežim, ki je fonetično zelo blizu angleškemu poimenovanju mesta Peking. Verzija, ki jo lahko slišite v novem videospotu, je tako že tretja različica skladbe, kar Neisha pojasnjuje: “Najpomembnejša mi je emocija vokala in pilim zadevo tako dolgo, da lahko rečem, da zadane tisto, kar sem si želela. Prava čustva, zrela in iskrena, zlita na papir in ovekovečena v notah.”

Načrte za snemanje videospota, ki ga je posnela v sodelovanju z Maag Production, jim je prekrižalo slabo vreme, kar pa sploh ni bilo tako slabo, saj se je ponudila možnost za snemanje v notranjosti dvorca Petrovce. Neisha je dvorec krstila, saj je bila prva, ki je snemala v njem, in je navdušena nad njegovo fotogeničnostjo izjavila: “Mislim, da nama je z Markom več kot le uspelo ujeti emocijo pesmi tudi v sliki.” Ker se, kot sama pravi, popularno glasbo konzumira ne samo skozi ušesa temveč tudi skozi oči, si oglejte njen nov videospot.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si