Nekdanja televizijka Alenka Kesar izdala knjigo!

Alenka Kesar izdala brezplačno e-knjigo Čez mavrico

Alenka Kesar, nekdanja televizijka, ki nas je z ekranov kar 17 let pozdravljala kot voditeljica zdravstvene rubrike Vizita, nam za lažje dneve v času koronavirusa brezplačno podarja elektronsko obliko svoje prve knjige Čez mavrico.

 

Alenka Kesar je svojo prvo knjigo izdala pred desetimi leti.

 

Čez mavrico – majhna knjiga z velikim smislom

O knjigi Čez mavrico, ki jo je Alenka Kesar izdala pred desetimi leti, v času prvega zakona, je Manca Košir v spremni besedi zapisala, da je to majhna knjiga z velikim smislom. Kljub temu da so Alenkine osebne zgodbe o družinskem utripu, razpetosti med življenjem v prestolnici in rodnim Krškim ter o stvareh, ki se je dotaknejo, kdaj tudi polne žalosti in samote, bralcu ves čas podarjajo – upanje. Njene zgodbe so v tej čudoviti knjigi zapisane tako zelo iskreno, da se bralec zlahka glasno zasmeje, in še pogosteje, glasno zahlipa in obriše pobeglo solzo. Na koncu pa bralca pusti tako prežetega z ljubeznijo, da bi jo najraje začel brati znova od začetka.

Knjiga Čez mavrico je izšla pod okriljem krške založbe Neviodunum, zapisi pa so pred tem bogatili vsebino priljubljenega posavskega časopisa Posavski obzornik.

 

Bralcem zna priti povsem blizu

Alenka s svojimi čutnimi, sočutnimi in prijaznimi zapisi v vseh teh letih ni počivala, saj z njimi redno sega v srca bralcev na družbenih omrežjih.

 

“Mislim, da jim pridem tako blizu, ker nosim srce na pladnju. Zapišem, kot čutim, brez filtra. Poleg tega imam rada vsakdanje stvari kot marsikdo drug – rada sem v sproščenih oblačilih, rada pečem piškote in se sproščam ob skodelici kave ali ob kakšni dobri seriji. In resnično mi je mar za ljudi.”

 

Bralcem želi z brezplačno elektronsko knjigo Čez mavrico polepšati dni v času koronavirusa in jim v slogu knjige podariti upanje.

 

Na poti njena druga knjiga!

Alenka Kesar, ki je poročena s piscem priljubljenih humornih zapisov in knjig ter marketinškim strokovnjakom Kamenkom Kesarjem, je razkrila še, da lahko še letos pričakujemo njeno drugo knjigo. Tokrat o tem, kako je bilo postati druga žena. Obeta se nam torej branje, ki bo odstrlo tančico ločitve in nas podalo po poti izzivov, ki jih prinaša nov zakon, novo življenje.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si