Nemirna varuška – pravi razlog za ločitev Jennifer Garner in Bena Afflecka?

Igralca Jennifer Garner (43) in Ben Affleck (42) sta konec junija naznanila, da se ločujeta, zakaj točno pa igralca seveda nista navedla.

Po poročanju tujih medijev naj bi bila za razhod slavnega para med drugim kriva tudi varuška njunih otrok Christine Ouzounian (28), s katero naj bi imel Ben Affleck razmerje. Christine, ki ji več kot očitno prija pozornost medijev, je svojim prijateljem zaupala, da sta bila s slavnim igralcem intimna na Bahamih, zanimivo pa je tudi, da je bil Affleck z njo opažen še dva tedna po tem, ko sta jo z Jen odpustila, kar se je zgodilo samo dan zatem, ko sta naznanila ločitev.

Christine Ouzounian

 

Christine Ouzounian Heads To A Hotel Amid Rumors Of Her Dating Ben AffleckKonec julija je po Christine prišel tudi avto s šoferjem (na fotografiji levo), ki jo je odpeljal do hotela Bel-Air, kjer je takrat bival Ben Affleck. Zgolj naključje? Ben sicer močno zanika, da sta bila s Christine kadar koli intimna, njeni prijatelji, ki niso želeli razkriti svoje identitete, pa so povedali, da sta imela s slavnim igralcem gotovo razmerje in da je bilo prav njuno ljubimkanje na Bahamih glavni razlog za ločitev. Jennifer naj bi namreč prekipelo.

Spet drugi skriti viri zatrjujejo, da naj bi Christine celo plačevala paparacem, da jo fotografirajo skupaj s priljubljenim igralcem, in kot je videti na zadnjih fotografijah, se je 28-letnica iz nevidne varuške (na fotografiji spodaj) čez noč prelevila v pravo ‘fashionisto’ (na fotografiji zgoraj).

RadarOnline je nazadnje poročal, da naj bi Christine prijateljem povedala, da jo je Ben po medijskem škandalu zapustil. V njo naj bi bil sicer še vedno zaljubljen, a si zaradi vsega medijskega pompa v tem trenutku ne more privoščiti novega razmerja. Hm …

Kaj pa vi – verjamete Benu ali odpuščeni varuški?

Otroci so bili nad mlado varuško navdušeni, malo manj pa njihova mama Jennifer Garner.

 

Foto: JLP

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri