Nenavaden recept, ki uničuje celulit!

Nikakor ne želimo, da se preveč sekirate zaradi celulita. To je prva stvar, ki jo Grazia mora poudariti. Ima ga skoraj vsaka ženska in je nekaj najbolj naravnega. Kljub vsemu pa je dobra novica ta, da lahko to zoprno nadlogico držite pod nadzorom s pomočjo vadbe in prehrane. Zeleni čaj, prehrana, bogata s sadjem in zelenjavo, intenzivni trening, suho ščetkanje kože in najrazličnejši kozmetični tretmaji vam bodo pomagali, da videz pomarančne kože precej ublažite ali celo odpravite. Obstaja pa še en naraven tretma, ki si ga je zamislila vodilna londonska strokovnjakinja za nego kože Nataliya Robinson, in ga lahko izvajate kar same doma: ona predlaga, da na področja s celulitom vmasirate med in s tem pospešite cirkulacijo in pretok limfe. “Med je naravna sestavina, ki razstruplja kožo in zmanjša videz celulita, pri tem pa v telo ne boste vnesli kemikalij, ki se nahajajo v kozmetičnih izdelkih,” je povedala Nataliya.

Preizkusite Nataliyin recept:

Korak 1:

Zmešajte eno čajno žlico medu in eno čajno žlico sode bikarbone, dodajte malo vode in mešanico po tuširanju nanesite na predel, kjer se nahaja celulit. Soda bikarbona po poskrbela za blagi piling, med pa bo nahranil kožo. Mešanico vmasirajte v kožo intenzivno, z močnejšimi prijemi.

Korak 2:

Po masaži začnite tapkati po koži, na kateri je celulit. Tapkajte približno 7 minut. To bo pospešilo cirkulacijo. Po koži kljub vsemu ne udarjajte preveč intenzivno, saj je nevarnost, da vam popokajo kapilare.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si