Neobrzdana narava v srebrnih kolekcijah Lencia

Tina Maze je upodobila neobrzdano naravo, ki je ujeta v kolekciji Deep J...

Zlatarna Celje predstavlja srebrne modne navdihe, ki jih je tokrat ujela v najnovejših kolekcijah Lencia. Asimetrične linije, popolna nepopolnost in pravljični čudeži so v kolekcijah Deep Jungle, Bowe, Star night in Winter tales razkrili vznemirljivo moč neobrzdane narave.

Srebrne kolekcije Deep Jungle in Bowe navdušujejo z asimetričnim dizajnom in divjo energijo motivov, navdih zanje pa je oblikovalka Olga Košica našla v prostranem pragozdu in ekstravagantni glasbeni personi. Kolekcija Deep Jungle, ki v živo zelenem odtenku odraža lesket jutranje rose in sijaj sončnih žarkov skozi gosto džunglo, bo modne navdušenke prežela s prvinsko močjo.

Deep Jungle v živo zelenem odtenku odraža lesket jutranje rose. Modne navdušenke bo Deep Jungle prežela s prvinsko močjo.

V kolekciji Bowe, posvečeni legendarnemu Davidu Bowieju, pa se nepravilne linije nakita upirajo ustaljenim modnim smernicam in naznanjajo čas za drzne izbire. Navdih za obe kolekciji izhaja iz popolnosti kristalov in svetleče kovinske kreacije nakita »Kaputt«, ki jo je oblikoval legendarni modni oblikovalec Jean Paul Gaultier.

 

Kolekcija Bowe naznanja čas za drzne izbire.

Srebrne kolekcije s čarobnim značajem

Najnovejši srebrni kolekciji Star night in Winter tales svoj navdih črpata iz skrivnostne narave pravljičnih čudes in zvezdnatega neba. V setu uhanov, prstanu in ogrlici kolekcije Star night je upodobljena prelestna lepota neba, ki naše misli zapelje v sanje in nas ponese v neskončnost vesolja.

Zvezdnato nebo v prstanu iz kolekcije Star night.

V prepletu preproste elegance in čarovnije, ki jo je moč občutiti povsod okoli nas, pa dizajn srebrne kolekcije Winter tales prebuja ženstveno magijo in edinstvenim modnim stilom dodaja pravljične iskre.

Pravljični preplet v srebrni kolekciji Winter tales.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si