Nepogrešljiva spremljevalka v rutini čiščenja kože

NFC__Micellar_Water_1

Miceli, mikroskopsko majhne kroglice, sestavljene iz amfipatičnih molekul, so revolucionarno spremenili čiščenje kože v zadnjih letih. Gre za formulo, ki delce umazanije, kot so ličila in lipidi, temeljito in nežno odstrani iz povrhnjice kože. Zaradi svoje sposobnosti, da zadržijo vodo zunaj, miceli in micelarna vodica ne izsušijo kože. Micelarna voda je v zadnjem času postala vedno bolj zvesta spremljevalka v rutini čiščenja kože. Zato NIVEA sedaj predstavlja večje pakiranje NIVEA micelarne vode, ki bo zagotavljala redno uporabo še dlje. Čaroben občutek čistosti, ki ga daje NIVEA negovalna micelarna voda, pa ni omejen zgolj na ritual čiščenja doma. NIVEA micelarni robčki so lahko venomer z vami – na poti, v službi in med vašimi vsakodnevnimi opravki.

NFC_Micellar_Water_2

NIVEA micelarna voda 3v1 za suho kožo poleg dekspantenola vsebuje mandljevo olje, ki je znano po svojih blagodejnih učinkih pri negi kože. Poleg globinskega vlaženja, koži povrne zdrav sijaj in tako izboljša celosten videz polti, mandljevo olje odpravlja neprijetno vzdraženost in rdečico, ki pogosto spremljata suho kožo. Kožo pomirja, ta pa po uporabi postane bolj mehka in gladka. Mandljevo olje zaradi sposobnosti regeneriranja celic obenem zavira tudi staranje kože. NIVEA micelarna voda 3v1 za občutljivo kožo vsebuje prvovrstno olje grozdnih pečk, ki okrepi funkcijo naravne bariere in prožnost kože. Nežno odstrani ličila za oči, kožo globinsko očisti in lajša znake občutljive kože, kot so rdečica, napetost in občutljivost. Kožo osvežuje in poskrbi za njeno hidratacijo. NIVEA micelarna voda 3v1 za normalno kožo z vitaminom E je namenjena vsem tipom kože. Njene naloge so: čiščenje kože, nežno odstranjevanje ličil z obraza in oči ter hidratacija – vse v enem samem koraku. Po uporabi micelarnih vod s kože ni potrebno dodatno izpirati. Dermatološko je dokazano, da jo koža dobro prenaša, poleg tega pa tudi ne vsebuje barvil, parabenov in alkohola. Sedaj so vsi tipi NIVEA micelarnih vod na voljo v 200ml in 400ml pakiranju.

14528_xlarge (1)

NIVEA negovalni micelarni robčki za obraz se pogosto uporabljajo kot pripomoček za čiščenje obraza v dneh, ko ni veliko časa, saj omogočajo odstranitev nečistoč in ličil z eno samo potezo. Prav tako so izjemno uporabni na poti in potovanjih, ko v bližini nimamo tekoče vode, blazinic in drugih pripomočkov za čiščenje kože. Kombinacija priročnosti čistilnih robčkov in inovativne micelarne tehnologije zagotavlja, da NIVEA negovalni micelarni robčki nudijo gladko teksturo, ki je nežna do kože, obenem pa temeljito očistijo in navlažijo obraz. Robčki so primerni za vse tipe kože, saj jo zelo nežno očistijo brez drgnjenja in obremenjevanja.

 

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si