Nepogrešljive v vsakem domu – jih že imate?

Papirnate brisače Paloma Multi Fun

Nepogrešljiv pripomoček v vsakem gospodinjstvu, ki je pometel s konkurenco in prejel pečat Produkt leta 2019, na kar smo izjemno ponosni.

Ste nekaj polili, kuhate, čistite okna, imate doma razigrane otroke, ki radi packajo? Za vse življenjske situacije v gospodinjstvu smo v Palomi razvili posebno brisačo. Včasih je pa ena dovolj dobra tudi za več gospodinjskih opravil.

 

 

Ekstra vpojne in super močne brisače Paloma Multi Fun

Papirnate brisače Paloma Multi Fun so narejene tako, da so posebej vpojne in močne. Obe lastnosti bosta prišle še kako prav, ko boste odstranjene olupke iz mokre zelenjave ali sadja želeli varno prenesti iz pulta do koša z biološkimi odpadki, kamor lahko odvržete tudi brisačo.

 

Dolg ali kratek listič, ali raje nekaj vmes

Običajno velik listič papirnate brisače je vsestransko uporaben. Kdaj pa kdaj bi pa potrebovali samo pol lističa. V Palomi imamo zato brisače s kratkim lističem, ki pogosto nadomeščajo servieto pri malici. Za večje naloge pa boste našli tudi brisačo z lističem, ki ima kar 4 centimetre več od običajnega.

 

Bele ali potiskane brisače Paloma Multi Fun

V Palomini ponudbi najdete široko ponudbo belih brisač in brisače s potiskom, ki velikokrat nadomestijo prtiček na mizi ali pa servieto pri malici.

 

Papirnate brisače Paloma Multi Fun z vonjem ali brez

Nežna dišava, ki jo v proizvodnem procesu v Palomi nanašamo na tulec papirnatih brisač Paloma Multi Fun Design&Perfume, na kate15rega nato navijemo papir papirnate brisače, čudovito odišavi prostor.

 

Paloma

 

Izberite svojo brisačo iz široke ponudbe vsestransko uporabnih papirnatih brisač Paloma Multi Fun.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si