Nepozaben dogodek, ki so ga zaznamovali drznost, umetnost, eleganca in pogled v prihodnost

Preplet drznosti, elegance in umetnosti, je bilo vodilo večera, kjer je mednarodno priznano podjetje Benussi d.o.o., uradni zastopnik vozil Iveco v Sloveniji in na Hrvaškem, priredilo nepozabno zabavo za poslovne partnerje. Skladiščna hala na ljubljanskem Rudniku, se je za en večer prelevila v prostor za zabavo, ki je postregel s številnimi presenečenji. Osrednja zvezda dogodka je bil najnovejši član družine Iveco, S-way, ki je požel val navdušenja med več kot 300 gosti. Uradno razkritje vozila in popotnico na slovenske ter mednarodne ceste, je pospremila svetlobna plesna točka, priljubljene plesne skupine Artiflex.

 

Kristjan Prinčič, Tara Zupančič in Mojmir Kranjec

 

Pred uradnim razkitjem vozila je vodja poslovnega centra Benussi d.o.o., Kristjan Prinčič, zbranim gostom zaupal, da podjetje v Sloveniji trenutno zaposluje 70 ljudi, njihovo poslovanje pa stremi k trajnostnemu razvoju celotne panoge v kateri delujejo. Goste sta pozdravila tudi ustanovitelj podjetja Silvano Benussi in predstavnik Iveca, Emilio Parato. Vsi trije niso mogli skriti navdušenja nad razvojem novih vozil Iveco, ki s svojim napredkom funkcionalnosti in dizajna, pišejo prihodnost trajnostnega razvoja tovornih vozil. Posebne nagrade, personalizirane ilustracije priljubljenega slovenskega umetnika Mitje Bokuna, pa so kot presenečenje večera, prejeli prvi trije kupci novega S-way vozila.

 

Ilustrator Mitja Bokun

 

Pester program, ki ga je povezovala priljubljena voditeljica Tara Zupančič, je veličastno otvorila violinistka Alenka Semeja. Zabava pa se je nadaljeval z dih jemajočo plesno točko visoko pod stropom, s plesalkama na svili ter obroču, ki sta pospremili razkritje okolju prijaznega vozila S-way, ki deluje na zemeljski plin in tako ohranja našo naravo bolj čisto in prijazno do vseh, ki bivamo v njej. Nepozaben večer je zaokrožila ena najbolj energičnih glasbenih skupin Soulfingers, ki je goste zabavala pozno v noč.

 

Violinisitka Alenka Semeja

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si