Nepozabna doživetja na Hrvaškem

Mastercard Priceless® Cities

 

 

Hrvaška je znana po svojih številnih naravnih in kulturnih biserih, a včasih je iz kopice popotniških nasvetov težko izluščiti pristna doživetja. Preverite ponudbo Priceless Cities.

 

Hrvaška se je predlani pridružila platformi Mastercard Priceless® Cities, ki imetnikom kartic Mastercard omogoča vrsto edinstvenih in ekskluzivnih doživetij. Imetniki kartic Mastercard lahko izkusijo Hrvaško kot še nikoli prej in se podajo na neprecenljiva doživetja, ki jim bodo za vedno ostala v spominu. Več informacij: www.mastercard.si.

 

Razvajajte svoje čute z okusi hrvaške kuhinje v Zagrebu

S svežimi lokalnimi sestavinami pripravite tradicionalno zagrebško kosilo v kuhinji iz 19. stoletja in doživite hrvaško kulturo v vsej svoji polnosti.

 

Poskusite najboljša vina istrskih naravnih vinskih kleti

Obiščite obe naravni vinski kleti v regiji in se prepustite okušanju edinstvenega belega in rdečega vina ter pobliže spoznajte proces pridelave, ki ustvari tako nepozaben okus.

 

Prepustite se kulinarični dogodivščini z okusi celotne Hrvaške

Doživite popolno kulinarično izkušnjo celotne Hrvaške na enem krožniku. Edinstvena jed je sestavljena iz devetih delov, ki predstavljajo kulinarično dediščino različnih delov države.

 

Odpravite se na edinstveno potovanje po mestu Dubrovnik

Raziščite vse kotičke Dubrovnika, kjer se je snemala znamenita serija Igra prestolov, in stopite po stopinjah junakov v posebnem vodenem ogledu, ki vas bo popeljal skozi nepozabno doživetje Igre prestolov.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si