Nepozabna šoping avantura s Samuelom Lucasom v New Yorku

Dame so stanovale na Manhattnu, čisto blizu trga Times Square.

 

Ker dame potrebujejo oddih, nakupovanje in dobro družbo, je letos za sanjsko šoping avanturo v New Yorku ponovno poskrbel dm, tokrat v sodelovanju s Kozmetiko Afrodita.

Čez lužo so peljali kar 80 dam, ki so se dodobra naužile nakupovanja in ogledov največjih znamenitosti tega veličastnega mesta. Za piko na i pa jim je družbo delal priljubljeni tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas, Samuel Lucas.

Skupinska fotografija v Central Parku.

 

Ogled znamenitosti, šoping in nepozabna zabava
Obisk New Yorka seveda ne more miniti brez ogleda večine glavnih znamenitosti. Dekleta so bila med drugim navdušena nad veličastnim Empire State Buildingom in ogromnim Centralnim parkom. Največje ljubiteljice muzikalov pa so si ogledale še predstavo Cats na Broadwayju. En cel dan so imele dame rezerviran za šoping v enem največjih nakupovalnih središč v okolici New Yorka, kjer so se prepustile nakupovalni evforiji in se v hotel vrnile s polnimi rokami nakupovalnih vrečk. Nič kaj utrujene od celodnevne nakupovalne mrzlice so večer zaključile z nepozabno zabavo v newyorški restavraciji Hurley’s v središču mesta, kjer jim je večer s svojim nastopom popestril simpatični pevec Samuel Lucas.

 

Sobota je bila dan za nakupovanje.

 

Nastop Samuela Lucasa v Hurley’s.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si