Neprecenljivo modno doživetje: #MBFWLJ

charlie-design-mbfwlj_2016_iztok_kurnik_160523_3612_web

Najbolj pričakovani modni dogodek letošnje jeseni Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana med 22. in 24. oktobrom prihaja v Cankarjev dom. Ustvarjalna ekipa v sodelovanju z Mastercard in XYZ Premium Fashion Store ponuja izjemno priložnost za ekskluzivni obisk premium mednarodnega tedna mode prestižne nemške avtomobilske znamke. A ne le to! Mastercard in XYZ Premium Fashion Store vam pri tem ponujata tudi priložnost za preobrazbo, v kateri boste zasijali. Zakaj? Ker naše življenje prekrižajo trenutki, za katere se želimo urediti še posebej lepo, saj bodo to najverjetneje spomini, ki bodo z nami še dolgo.

Jana Koteska

Jana Koteska

Zmagovalec nagradne igre bo poleg ekskluzivnega obiska praznika mode, lepote in dizajna nagrajen tudi z modnim stiliranjem manekenke, blogerke in stilistke Jane Koteske. Dograjen osebni slog pa bo tudi vodilo za ureditev pričeske in v primeru, da bo kot zmagovalka izžrebana dama, ličenje obraza. Tu na vrsto stopijo umetniki ličenja MUD. Podelili bodo tudi 5 brezstičnih Mastercard plačilnih kartic z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov. Za sodelovanje do 9. oktobra obiščite XYZ Premium Fashion Store v Cityparku. Nagrajenec Mastercardove nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje #MBFWLJ bo tako na modno prizorišče prispel v stilu. V luksuznem vozilu Mercedes-Benz razreda E, ki je letos osvojil laskavi naziv slovenski menedžerski avto leta, bo vožnja zagotovo nekaj posebnega.

Kupon za sodelovanje v nagradni igri dobite do 9.10.2016 na blagajni trgovine XYZ Ljubljana v Cityparku!

Foto: Iztok Kurnik, Žiga Mihelčič

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri