#Neprecenljivo

Prijetna terasa, obdana z oljkami in figovci, z vonjem po sivki in pogledom na bazen.

 

GRAZIA ljubi nepozabne izkušnje, potepanje po lepih krajih in spoznavanje novih ljudi, kultur, hrane …

Z radovednostjo se je lotila pregledovanja programa Priceless Croatia, ki omogoča res ‘hude’ ugodnosti vsem Mastercard uporabnikom, željnim na Hrvaškem izkusiti nekaj novega, nepozabnega in čisto zares neprecenljivega. To pomeni, da si lahko zaradi Mastercard kartice iz prve vrste kot VIP-ovci ogledamo koncert (in vstopimo v zakulisje po avtograme) ali pa se sprehodimo po čudovitih istrskih vrtovih in se prepustimo večerji v dvoje. Med bogatim programom 41 izkušenj nas je pritegnila dosegljiva in z idiličnimi fotografijami opremljena ponudba v restavraciji San Rocco, ki jo najdemo tudi v Michelinovem vodniku. “Istrska gurmanska izkušnja z osebnim sommelierjem, ki si jo boste zapomnili za vedno!” Stavek, ki bi prepričal vsakega gurmana, ker pa so okusi različni, je za nepozabno izkušnjo nadvse pomemben prav individualen pristop. Brtonigla, prihajamo! Pa smo vstopili na vrt za stoletno istrsko hišo iz kamna, ki jo je družina Fernetich leta 2004 preuredila v luksuzni butični hotel. Eleganten, a pristen ambient, gostoljubna Istra in še bolj osebje so nas očarali z neznanskim občutkom za tradicijo in čiste okuse, ki so vladali vsem jedem 10-hodnega menija ter … Upravičili željo po nepozabni izkušnji!

10-hodni degustacijski meni se prične v kleti s penino, istrskim pršutom in oljem, ki ga prideluje družina Fernetich.

 

Svinjska ribica, sočna in hrustljavo zapečena v skorjici iz pistacij.

 

Caprese na način šefa kuhinje San Rocco – sladica iz pasiranih in zmrznjenih paradižnikov s kremo iz bele čokolade … mmm!

 

Glavna urednica GRAZIE Špela Štamol z osebnim sommelierjem, s katerim smo prepotovali vse od vinorodne Istre do Dalmacije.

 

Izkušnja, po katero se je odpravila GRAZIA:
https://www.priceless.com/culinary/product/119569/sip-10-croatian-wines-with-a-personal-sommelier

Več izkušenj najdete na povezavi: www.priceless.com

#PricelessCroatia

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si