Nespresso – svet vrhunskih kav odslej tudi pri nas

Presenečenje za ljubitelje dobre kave – Nespresso je v Ljubljani odprl svoja vrata!

Svetovno priznana znamka kave Nespresso je končno v Sloveniji. Slovenci lahko svoja naročila že oddamo prek spletne prodajalne www.nespresso.si, prava kavna izkušnja pa nas čaka tudi v novi Nespresso trgovini v ljubljanskem Cityparku. Tam nas vonj kave hitro ponese v najrazličnejše kraje po svetu, od koder izvirajo pestri Nespresso okusi, ki bodo zadovoljili tudi sofisticirane in zaprisežene kavne navdušence.

Nespresso, Citypark, Ljubljana

 

Zgodba o dragocenih kavnih trenutkih

Zgodba o uspehu znamke Nespresso se je začela v 70. letih, ko je mali hišni aparat za espresso, ki je poenostavil postopek priprave vrhunske kave doma, povzročil pravo revolucijo. Od takrat se je razširil v več kot 60 držav po svetu, zdaj pa je na voljo tudi pri nas.

V novi trgovini lahko obiskovalci doživijo avtentično izkušnjo pitja kave. Nespresso kavni strokovnjaki jim predstavijo celotno zgodbo o kavi, od njenega izvora do razlage aromatičnih not posamezne vrste kave, nato pa jim skodelico kave tudi pripravijo. Ker Nespresso izbira le kavna zrna vrhunske kakovosti, so v kavi prisotne najbolj sofisticirane arome, ki se ne odražajo samo v okusu, ampak tudi vonju.

GRAZIIN nov najljubši kotiček sredi Cityparka

Nespresso ničesar ne prepušča naključju – odlikujejo ga skrbna izbira najbolj kakovostne kave ter zavezanost k trajnosti in dolgoročnemu sodelovanju s pridelovalci kave. Nespresso mojstri za pripravo kavnih mešanic pa iščejo najboljše razmerje med okusi in aromami. Otvoritev prve trgovine v Ljubljani (nakupovalno središče Citypark) tako prinaša pristno doživetje popolne skodelice kave tudi v Slovenijo.

Ideje za nepozabne kavne užitke najdete tukaj: www.nespresso.si

Nespresso, Citypark, Ljubljana

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri