Nespresso – svet vrhunskih kav odslej tudi pri nas

Presenečenje za ljubitelje dobre kave – Nespresso je v Ljubljani odprl svoja vrata!

Svetovno priznana znamka kave Nespresso je končno v Sloveniji. Slovenci lahko svoja naročila že oddamo prek spletne prodajalne www.nespresso.si, prava kavna izkušnja pa nas čaka tudi v novi Nespresso trgovini v ljubljanskem Cityparku. Tam nas vonj kave hitro ponese v najrazličnejše kraje po svetu, od koder izvirajo pestri Nespresso okusi, ki bodo zadovoljili tudi sofisticirane in zaprisežene kavne navdušence.

Nespresso, Citypark, Ljubljana

 

Zgodba o dragocenih kavnih trenutkih

Zgodba o uspehu znamke Nespresso se je začela v 70. letih, ko je mali hišni aparat za espresso, ki je poenostavil postopek priprave vrhunske kave doma, povzročil pravo revolucijo. Od takrat se je razširil v več kot 60 držav po svetu, zdaj pa je na voljo tudi pri nas.

V novi trgovini lahko obiskovalci doživijo avtentično izkušnjo pitja kave. Nespresso kavni strokovnjaki jim predstavijo celotno zgodbo o kavi, od njenega izvora do razlage aromatičnih not posamezne vrste kave, nato pa jim skodelico kave tudi pripravijo. Ker Nespresso izbira le kavna zrna vrhunske kakovosti, so v kavi prisotne najbolj sofisticirane arome, ki se ne odražajo samo v okusu, ampak tudi vonju.

GRAZIIN nov najljubši kotiček sredi Cityparka

Nespresso ničesar ne prepušča naključju – odlikujejo ga skrbna izbira najbolj kakovostne kave ter zavezanost k trajnosti in dolgoročnemu sodelovanju s pridelovalci kave. Nespresso mojstri za pripravo kavnih mešanic pa iščejo najboljše razmerje med okusi in aromami. Otvoritev prve trgovine v Ljubljani (nakupovalno središče Citypark) tako prinaša pristno doživetje popolne skodelice kave tudi v Slovenijo.

Ideje za nepozabne kavne užitke najdete tukaj: www.nespresso.si

Nespresso, Citypark, Ljubljana

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si