Nesrin Sanad, modna kameleonka

Manekenka, igralka, nedavno model na pariškem modnem tednu in vplivnica, ki skrbi za svoj življenjski slog na vsakem koraku, je razpeta med Umagom in svetom. Svetom, ki ima enak srčni utrip – modni!

Nesrin, obožujemo tvojo estetiko in modni videz – se ti zdi, da je v ospredju estetika ali življenjski slog?

Hvala za poklon, zagotovo je moj čut za modo edinstvena kombinacija občutka in življenjskega sloga. To je harmonija osebnega izražanja in dnevne izbire modnih kombinacij, kar presega modo v ozkem smislu besede, saj resnično opredeljuje značilen slog, ki zgovorno izraža mene.

Kaj najbolj ljubiš v modi in modnem svetu? So to modne revije, ki jih redno obiskuješ, potovanja, snemanja za modne editoriale in naslovnice?

Čeprav zelo spoštujem vse vidike mode, me še vedno najbolj veselijo modne revije in modna brv. Posebno mesto v srcu pa bodo vedno imela snemanja za naslovnice in modne editoriale.

Kako je bilo na pariškem tednu mode, kjer si hodila po modni brvi kot model?

Zame je bil pariški teden mode posebna izkušnja. Nisem imela le privilegija hoditi po brvi, temveč sodelovati z izjemnimi modnimi oblikovalci, biti del prestižnih dogodkov in modnih predstavitev, ki so bile v tej slavni, ekstravagantni prestolnici.

Če bi imela priložnost spreminjati preteklost, kaj bi to bilo?

Četudi bi imela to danost, bi objela vsako odločitev in izkušnjo, saj me je pomagala oblikovati.

Kje se je začela tvoja kariera in kam si želiš, da bi te v prihodnosti vodila? Kam te vodi srce?

Moja kariera se je začela zelo razpršeno, na več področjih že pri rosnih 16. Za prihodnost pa verjamem, da me bo srce vodilo v raziskovanje novih ciljev do neznanih višav. Ostajam v modi in zabavni industriji, čeprav ne bom zanikala, da me mika tudi podajanje na neznana področja. Možnosti so neomejene. Ob tem pa se veselim, kam me bo pot vodila!

Naslovnico krasi koktajl obleka in plašč z detajli iz rožnatega perja (Rok Čibej) in modni dodatki Tjasa Cocktatelier.

V pomlad ne moremo brez nepogrešljivega trenča! Naša izbira je posebno oblikovan plašč s pasom (M. Fiction), pika na i pa je izbira uhanov (Tjasa Cocktatelier).

Vilinska obleka v črni različici z vezenimi rožami veljajo kot estetski presežek modne oblikovalke Barbare Repinšek, za koktajl zabavo ali rdečo preprogo pa jo začinimo še z ogrlico in prstani (Tjasa Cocktatelier).

Obleka sestrskega dvojca M. Fiction je drzno začinjena z izrezi in vrvmi, pika na i pa so kosi nakita v obliki živali (Tjasa Cocktatelier).

Modni kostimi so že nekaj let sestavljeni iz brezrokavnika (izbrali smo ga v obliki steznika), hlač in oversized suknjiča (M. Fiction). Prava modna poslastica so veliki statement prstani in verižica s škorpijonom (Tjasa Cocktatelier).

Hlače palazzo so vstopile v modni svet in obnorele v kombinaciji s topom v istem odtenku (Rok Čibej). Statement zapestnica, verižica in prstani niso naključje (Tjasa Cocktatelier), več je več!

Damski par krila v svinčnik kroju in jakne z voluminoznimi poudarki je oblikovala Anja Medle (Medle Brand). Modno igro dopolnjujejo verižica, zapestnica in prstani (Tjasa Cocktatelier).

Barbie je obnorela svet! Še posebej modnega, zato je oblekica Maison Martin Margiela x H&M popolna za rožnat vstop v pomlad (The Real Luxury). Modni koktajl ne bo popoln brez nakita (Tjasa Cocktatelier).

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si