Neutrogena® predstavlja bright boost, edinstven asortiman za ženske v njihovih 30-ih

Prva “pre-ageing” nega Neutrogena®, ki preprečuje staranje kože, za bolj bleščečo kožo zdravega videza v enem tednu.

Resnica je, da se vaša koža pri 30-ih letih začne spreminjati. Zaradi naraščajočih obveznosti in vsakodnevnega stresa je vaša koža videti utrujena in pusta, saj izgubi naravni sijaj, obnova celic pa se upočasni. Da, 30-a so prelomnica, a pri Neutrogeni to raje imenujemo Bright Start. Ker vemo, da je vaša koža v prehodni fazi: želite, da je vaša koža videti bolje in ste predani preprečevanju prvih znakov staranja kože v zgodnji fazi. Zato se je rodila NOVA linija Neutrogena® Bright Boost.

Neutrogena® podpira vsako žensko pri odkrivanju lastne lepote, saj vidi, kaj je mogoče pri razkrivanju svoje samozavesti skozi zdravo kožo v vsaki starosti. Zato smo za razvoj te edinstvene ponudbe izbrali 4 milenijske strokovnjake – 4 ženske v njihovih 30-ih.

A zakaj je Neutrogena® Bright Boost tako edinstvena? Pa poglejmo prednosti:

  • Aktivira naravni proces celične obnove, kar pomaga preprečevati staranje kože
  • Razkrije bleščečo kožo, zdravega videza v 1 tednu*
  • Pospeši naravno obnavljanje kožnih celic za 10-krat, za takojšnjo svetlejšo kožo
  • Vlaži in zmanjša tvorbo melanina, za izboljšanje tena kože
  • Preprečuje izsušenost, neenakomeren ten in tenke linije
  • Primerno za vse tipe in tene kože
*Proizvod Gel krema: Klinična študija, 32 prostovoljk

Po letih raziskav in preskušanj so naši znanstveniki razvili močan kompleks, ki deluje na obnovo kožnih celic, ki so odgovorne za medlost, dehidracijo in neenakomernost tona kože:

  • NEOGLUKOZAMIN

Aminosladkor, ki se uporablja pri prvih znakih staranja kože. Vlaži, pospeši naravno obnovo površinskih celic kože ter revitalizira kožo. Tako kot hialuronska kislina poveča hidratacijo, neoglukozamin sproži svetlost kože. Pravzaprav je, za razliko od drugih belil kože, neoglukozamin gradnik hialuronske kisline, ki pomaga obnoviti kožo za bolj svežo in sijočo polt.

  • AHA in PHA kisline, ki pospešujejo nežno eksfoliacijo ter s tem odstranjevanje pustih in odmrlih celic.

 

NAJBOLJŠA RUTINA ZA SVETLEJŠO KOŽO

Prepričajte se sami, kako lahko Bright Boost razkrije svetlejšo in bolj enakomerno kožo v samo 1 tednu. Ta serija izkorišča moč neoglukozamina, da ohranja vašo kožo hidrirano, ko odstranjuje stare, odmrle celice.

Ugotovite, kako lahko Bright Boost vključite v svojo vsakodnevno nego kože:

 

Peeling za obnovo kože

Piling z dvojnim delovanjem pomaga odstraniti nečistoče s puste kože, za opazno svetlejši in bolj gladek videz kože​. Z naravnimi luščilnimi delci, ter glikolno in mandelično AHA kislino odstrani umazanijo, olje, nečistoče in bakterije. Enkrat do trikrat tedensko nežno vmasirajte v mokro kožo obraza, sperite in osušite s tapkanjem.

 

 

 

 

 

Osvetlitveni, poživitveni serum

Z najvišjo koncentracijo neoglukozamina® je zasnovan za spopad z rdečico, pigmentacijo in pusto kožo​. Aktivira naravni proces obnavljanja kože in tako pomaga preprečevati staranje kože ter zagotavlja svetlejšo kožo in bolj enakomeren ten​. Dnevno nanesite na obraz in nežno vmasirajte v kožo.

 

 

 

 

 

Bright Boost Gel krema

S pospeševanjem naravnega procesa obnavljanja celic povrhnjice ta gel-krema pomaga preprečevati staranje kože (izsušenost, neenakomeren ten kože, gubice) in razkrije svetlejšo kožo bolj zdravega videza.​ Z neoglukozaminom®, Mandelično kislino (AHA) in PHA kislinami.​ aktivira naravni proces obnavljanja kože in tako pomaga preprečevati staranje kože, za sijočo kožo zdravega videza​. Dnevno nanesite na očiščen obraz in vrat ter vtrite z masažnimi gibi​.

 

 

 

Vlažilni fluid z zaščitnim faktorjem ZF 30​

Ta vlažilni fluid s širokim spektrom UVA/UVB zaščite ZF 30 ščiti kožo pred škodljivimi okoljskimi vplivi. Z neoglukozaminom® in antioksidanti (vitamina C in E)​ aktivira naravni proces obnavljanja kože in tako pomaga preprečevati staranje kože, za sijočo kožo zdravega videza​. Dnevno enakomerno nanesite na očiščen obraz in vrat.

 

 

 

 

 

Nočna krema

Z neoglukozaminom® minerali​ in hialuronsko kislino  nočna krema  dopolnjuje naravni proces obnavljanja kože ponoči in tako pomaga preprečevati staranje kože, za sijočo kožo zdravega videza. Vlaži, pospešuje naravni proces obnavljanja celic povrhnjice, zmanjšuje nastajanje melanina, kar izboljša ten kože in pomaga ohranjati naravno tvorbo kolagena v koži. Zvečer nanesite na očiščen obraz in vrat ter vtrite z masažnimi gibi​.

 

 

 

Pripravite svojo kožo za Bright start z edinstveno formula Neutrogena® Bright Boost in … Zasijte!

Za več informacij obiščite https://www.neutrogena.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si