Nevestina vročica


V soboto, 6. oktobra, je v Ljubljani potekal glamurozni poročni dogodek, kot ga v Sloveniji še ni bilo.

Organizatorja dogodka sta bila poročna agencija Infinity events in največji slovenski poročni portal Zaobljuba.si, dogodek pa je vodila modna blogerka Ajda Sitar, ki se bo v septembru 2019 tudi sama sprehodila do oltarja.

Dogodek je bil namenjen bodočim nevestam in njihovim pričam, družicam in prijateljicam. Torej, kot zabavni, glamurozni večer s slavnostno večerjo in izbrano pijačo, kjer je vse dišalo po poroki. Poudarek je bil na spektakularnih poročnih dekoracijah, ki jih je pripravila ekipa Cvetličarne Omers. Prikazali so trende za sezono 2019 in poudarili, da se bogate poročne dekoracije ustvarjajo tudi v Sloveniji. Kar 15 slavnostnih miz, okrašenih v različnih stilih in tematikah, je pričakalo obiskovalke dogodka, ki so si izbrale najljubšo za uživanje v celotnem večeru.

Za češnjico na torti so s pomočjo Sanjske obleke v Ljubljano direktno iz Barcelone pripeljali ekskluzivno modno revijo priznane znamke Pronovias. Predstavili so 50 poročnih oblek iz kolekcije 2019, ki so jih obiskovalke dogodka lahko tudi pomerile. Obleke je nosilo pet prelepih manekenk, med njimi vedno atraktivna Anja Jenko.

 

 

Dame so tekom večera lahko pomerjale tudi dragocen nakit draguljarne Malalan, v sanjskem shoe butiku pa poročne čevlje priznanih blagovnih znamk ter ročno izdelan naglavni nakit.

Bridal fever ali nevestine vročice se je udeležila tudi Teja Perjet (Cool Mamacita), ki je bila popolnoma navdušena nad idejno zasnovo dogodka. Z njo so si delile mnenje tudi ostale obiskovalke razprodanega dogodka, ki so se ta večer počutile kot zvezde.

Foto: Wedding tribe

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si