NEYES Brows: dvodnevno šolanje za oblikovalca popolnih obrvi

V vseh najpopularnejših svetovnih modnih časopisih na veliko poročajo o tem, da so se ameriške zvezdnice že zdavnaj seznanile z najuspešnejšimi tretmaji, ki jim zagotavljajo zavidanja vredne obrvi. Obrvi namreč naše oči postavljajo v pravi okvir in s pomočjo pravega kozmetičnega pristopa lahko dosežemo pravo dramatičnost in zapeljivost. Skratka, obrvi so se izkazale kot prava uspešnica sezone!

NEYES_1

Podjetje NEYES Brows je kot prvo v Nemčiji prepoznalo enormni potencial tega razvoja in zato se upravičeno uvršča med pionirje na nemškem kozmetičnem tržišču. V primerjavi z drugimi državami, zlasti z ZDA, kjer redni obisk „Brow Bars“ sodi k vsakodnevnemu lepotilnemu programu, se je olepševanje obrvi šele tik pred kratkim uvrstilo v panogo izdelkov in storitev nemške kozmetične industrije.

Tukaj trenutno vlada pravo ‘vzdušje kopalcev zlata’. Čeprav so se na začetku tudi oblikovanju nohtov in podaljševanju trepalnic le posmehovali, so kasneje oboje prepoznali kot izjemno donosna vira prihodkov. No, danes olepševanje obrvi prinaša dobesedno pravo revolucijo na nemško kozmetično tržišče, za oblikovalca popolnih obrvi pa se lahko izšolate tudi v Sloveniji!

NEYES_2

NEYES Brows: dvodnevno šolanje za oblikovalca popolnih obrvi

Ponudite svojim strankam dragoceno priložnost, da dosežejo popolne obrvi. Vaše stranke bodo na te inovativne metode brez dvoma reagirale z velikim zanimanjem. Ženske, ki si bodo svoje oči polepšale s pomočjo kozmetičnih pripomočkov Xtreme Lashes Wimpernextensions, bodo brez dvoma želele napraviti tudi naslednji korak in si bodo učinkovito izpopolnile svoje obrvi.

Po zaslugi dvodnevnega strokovnega šolanja boste že po najkrajšem času usposobljeni, da v vašem salonu dodatno ponudite tudi to metodo. Dvodnevno šolanje NEYES Brows predstavlja dejansko obvezno strokovno izpopolnjevanje za slehernega strokovnjaka s področja lepotnega oblikovanja in prinaša odličen dodaten vir prihodkov za vsak kozmetični salon.

Naučili se boste:
– edinstvene orientalske tehnike nitkanja,
– popolnega postopka merjenja za optimiranje dolžine in oblike obrvi,
– kako najti pravo barvo obrvi za vsak tip obraza,
– in seveda še veliko več!

V tem prvem ciklusu dvodnevnega strokovnega šolanja, ki ga organizira NEYES Brows, se boste seznanili z osnovnimi spoznanji o popolni obliki in tehniki. Cilje nove metode je oblikovanje NARAVNIH obrvi.

NEY_1

Gre za neagresivno metodo, tako da lahko stranke po tretmaju brez problema odidejo v službo.
Tretma prvič traja približno eno uro, korekture, ki so približno enkrat mesečno, pa okoli 45 minut. Cilj je, da se strankine naravne obrvi rehabilitirajo ter da postanejo take, kot si jih želi ter optimalnega videza glede na obliko njenega obraza.
Pri tej metodi se NE uporablja šablon, temveč se na tečaju naučite, kako se pravilno izmeriti obrvi glede na vsakega posameznika.

Na spodnji fotografiji lahko vidite del tretmaja in kaj obsega:
– čiščenje
– merjenje obrvi
– barvanje z barvo, ki je obstojna 4-6 tednov in ni agresivna za kožo
– voskanje ( gre za posebne voske, ki so primerni tudi za najbolj občutljive in tiste z zelo tanko kožo – edini ponujajo the ORB, grelec voska, ki voska ne pregreje in je zmeraj na pravi temperaturi )
– nitkanje obrvi ( tehniko nitkanja lahko uporabite tudi za depilacije)
– fino delo s pinceto (3 različne pincete, ki služijo različnim predelom obrvi)
– risanje (to ni nujno potreben del, saj sta večini strank že pred tem barva in oblika tako idealni, da ne potrebujejo dodatnega risanja)

FOTO_1

Klik na NEYES Brows Slovenija!

Skupinska izobraževanja se izvajajo v Ljubljani. Ta mesec bo izobraževanje potekalo 26. in 27. septembra!

Za vse dodatne informacije lahko pišete na info@xtremelashes.si ali pokličete na telefonsko številko 040 880 820.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si