Nežna formula za močne moške

Le najboljše za Graziinega moškega

Nežna formula za močne moške

Leto 2019 si bodo moški nedvomno zapomnili tudi po tem, da je britje občutljive kože postalo še prijetnejše. NIVEA MEN je prisluhnila moškim in k svoji obstoječi liniji NIVEA MEN Sensitive dodala dva nova izdelka, ki poskrbita, da je britje modne tridnevne brade prijetno doživetje brez draženja.

 

Nadležno britje 3-dnevne brade? Nič več. Zdaj brez draženja kože.

V življenju moškega pridejo obdobja in trenutki, ko mora biti močen in odločen, pridejo pa tudi situacije, ko moški potrebuje pomoč pri negi občutljive kože. Kot vodilna blagovna znamka za nego občutljive moške kože obraza na svetu* NIVEA resnično razume potrebe moških, zato je v svojo linijo NIVEA MEN Sensitive dodala dva nova izdelka: balzam po britju NIVEA MEN Sensitive Skin & Stubble in gel za britje NIVEA MEN Sensitive 3-Day Beard. Za gladko kožo in brado, ublažitev srbečice in večjo samozavest v vseh zahtevnih situacijah.

 

Pozor, občutljiva koža

Balzam po britju NIVEA MEN Sensitive

Linija za britje NIVEA MEN Sensitive je bila razvita za občutljivo moško kožo na obrazu. Obstoječa linija že zdaj dobro neguje razdraženo kožo po britju. Legendarna belo-modra embalaža, ki jo najdemo v kopalnici številnih moških, je zdaj dobila moden srebrn pokrovček in dva nova izdelka, posebej razvita za moške, ki imajo raje nekaj dni staro brado kot gladko obrito kožo.

 

Pomirjujoča kamilica in formula brez alkohola

»Britje nekajdnevne brade lahko povzroči razdraženost, ki se izraža kot rdečina, suhost, srbečica, skelenje ali neprijetna napetost,«

razlaga dr. Michael Wöhrmann z oddelka za raziskave in razvoj pri podjetju Beiersdorf AG. Formula brez alkohola v novih izdelkih za britje NIVEA MEN Sensitive vsebuje kamilico in zagotavlja gladko drsenje brivnika, kar omogoča britje tudi najkrajših dlak z enim samim potegom – popolno za tiste hektične trenutke v vsakodnevnem življenju močnega moškega. Balzam naredi kožo gladko in brado mehko, pri tem pa ne pušča mastnih ostankov.

 

NOVO: Pomirjajoč balzam za vsakodnevno uporabo

Balzam po britju NIVEA MEN Sensitive Skin & Stubble

Novi NIVEA MEN Sensitive balzam za kožo in brado je popoln vsakodnevni spremljevalec po britju in v dneh med britji, na voljo pa je v možati kovinski steklenički. Formula brez alkohola vsebuje kamilico in mandljevo olje ter navlaži in v hipu pomiri kožo, obenem pa zmehča dlake.

Preprečuje 5 znakov razdražene kože: občutek zbadanja in zategovanja, rdečice, suhe kože in mikro ureznin. Nemastna in nelepljiva tekstura se hitro vpije in ne pušča mastnih sledi. Lahka in osvežilna formula nudi takojšnjo pomiritev – zato je balzam idealen vsakdanji izdelek za gladko kožo in voljno brado.

Okvirna cena za balzam po britju NIVEA MEN Sensitive Skin & Stubble za 125 ml: 8,86 evra

 

NOVO: En poteg je dovolj – gel za britje NIVEA MEN Sensitive 3-Day Beard

Gel za britje NIVEA MEN Sensitive 3-day beard

Obrijte tridnevno brado brez draženja kože. Novi gel za britje NIVEA MEN Sensitive 3-Day Beard ima formulo s pomirjajočo kamilico, ki ne vsebuje alkohola. Gel zagotavlja brezhibno drsenje brivnika in zmehča dlake, tudi dolge in močne, ter omogoča, da jih obrijete z enim samim potegom. »Več potegov je potrebnih za britje kože, bolj je koža pod dlakami razdražena. Zato smo razvili formulo, ki nudi hkrati zaščito in nego,« razlaga dr. Michael Wöhrmann. Novi NIVEA MEN Sensitive 3-Day Beard gel za britje ščiti kožo pred petimi znaki razdraženosti po britju: skelenjem, rdečino, suhostjo, neprijetno napetostjo in mikrourezninami.

Okvirna cena za gel za britje NIVEA MEN Sensitive 3-Day Beard za 200 ml: 4,19 evra

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si