Nežna pomiritev Sensicode

Trajnost je pojem, s katerim se na srečo intenzivno ukvarja tudi vse več lepotnih znamk, in znamka dr. Grandel, ki ima korenine v naravi, se je lahko s trajnostnim gospodarjenjem pohvalila že pred desetletjem.

Predstavljamo vam novo, še bolj zeleno linijo lepotnih izdelkov Sensicode, ki ščiti in pomirja občutljivo in obremenjeno kožo preko prefinjene kode aktivnih sestavin.

 

 

Občutljiva koža? Zdaj v ravnotežju!

Izdelki linije Sensicode delujejo kot ščit proti stresu in zagotavljajo tako preventivni kot tudi pomirjujoči učinek. Vse sestavine in aktivne snovi v tej liniji so posebej zasnovane za potrebe občutljive kože. Visokokakovostna naravna olja kožo oskrbujejo z vlago, tako da se ta počuti uravnovešeno, pomirjeno in polno zdravja. Koncept aktivnih sestavin, zasnovan posebej za kožni mikrobiom, pomirja, zmanjšuje rdečico in krepi delovanje kožne pregrade, s čimer kožo naredi bolj odporno proti zunanjim vplivom. Rezultat je vidno pomirjena in okrepljena polt.

Druge izbrane vlažilne in anti-age aktivne sestavine tako ustvarijo kozmetični rezultat brez kompromisov – tudi za občutljivo kožo (Sensicode ne vsebuje dišav).

 

S Sensicode je bila razvita kozmetična linija, ki v trenutku in dolgoročno odpravi vzroke občutljive kože.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si