“Ni potrebe, da skrbite, vse se odvija v najlepšem redu.”

unnamed

Sporočilo boginje Eireen: MIR

“Ni potrebe, da skrbite, vse se odvija v najlepšem redu.” S tem, da skrbimo, ničesar ne spremenimo in s skrbjo ne pomagamo niti sebi, niti drugim.  Skrb je tista, ki nam jemlje energijo …

Na nekatere stvari v življenju nimamo vpliva. Nimamo vpliva nad drugimi, nad situacijami (kako se bo nekaj odvijajo…), … imamo pa vpliv nad samimi sabo in tem, kako pristopamo k določeni situaciji, kakšen odnos imamo do sebe in drugih (bodimo nežni do sebe in drugih). Pomembno je, da v ključnih situacijah damo vse od sebe, da vemo, da smo res v njih vložili ves trud in energijo … Več od tega ne moremo storiti. Je pa fantastičen občutek, da vemo, da smo storili vse in zato se ne bomo nikoli spraševali, kaj bi bilo, če bi bilo.

Zavedajte se, da je življenje učenje in če bi pred leti imeli znanje, ki ga imamo danes, nikoli ne bi storili “napak”, ki si jih očitamo. Očitanje prav tako le jemlje energijo.

Zahvalite se za učenje in bodite hvaležni, da danes veste, kaj so rešitve, kaj bi morali storiti, da bi se stvari bolje iztekle. Poiščite mir v sebi, pustite življenju, da vas vodi in iz vsake situacije vzemite le najboljše (znanje, izkušnje). Vse je točno tako, kot mora biti.

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si