Ni treba, da je vaša koža pozimi suha in hrapava

Letos se nam ne bo več treba ubadati s suho in razpokano kožo, ker jo bomo zaščitile pravočasno in učinkovito.

 

NIVEA Urea+Care skrbi za nego celega telesa

 

Vsi se želimo dobro počutiti v svoji koži. Vendar smo izpostavljeni vremenskim razmeram, suhemu ogrevanemu zraku in agresivnim čistilnim izdelkom, pa tudi staranju. Ravnotežje naravne bariere kože, ki ohranja vlago, se poruši in koža izgubi sposobnost za zadrževanje vlage, zato postane suha. Začutimo in vidimo lahko značilne simptome zelo suhe, obremenjene kože. Koža srbi, je neprijetno napeta in bolj nagnjena k luskavosti in nastanku hrapavih mest, lahko tudi razpoka in postane neprivlačna. Zelo suha koža je več kot zgolj neprijetna. In v hladnih mesecih se težava pogosto še poslabša.

 

Ko postane koža zelo suha in obremenjena …

… izberemo novo NIVEA Urea + Care intenzivno negovalno kremo, ki kožo dolgotrajno navlaži – za do 72 ur – in jo intenzivno neguje, da postane sp et nežna in voljna. To omogoča bogata formula s 5 % uree in dekspantenolom. Urea je naravni vlažilni faktor, ki ga za nego suhe kože priporočajo tudi dermatologi. Dekspantenol je znan po svojih pomirjajočih in obnovitvenih lastnostih.

 

Mazale jo bomo po celem telesu

Nova NIVEA Urea + Care intenzivna negovalna krema je bila razvita v tesnem sodelovanju z dermatologi. Okrepi in zaščiti naravno zaščitno bariero ter neguje kožo v ravnovesju z naravnim mikrobiomom kože. Univerzalna krema je primerna za uporabo po celem telesu in je popolna za nego zelo obremenjenih območij, kot so roke, komolci, kolena in stopala. Krema se zlahka razmaže in hitro vpije ter poskrbi za izjemno prijeten občutek na koži.

 

Nič več zelo suhe in razdražene kože z NIVEA Urea+Care intenzivno negovalno kremo

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si