Nicole Kidman na otvoritvi razstave Planet OMEGA

V New Yorku je potekala intimna otvoritvena prireditev razstave Planet OMEGA, na kateri je bila posebna gostja Nicole Kidman. Večer, ki so ga gostili v tovarni Chelsea Factory v središču Manhattna, je bil odličen način, da se dvigne zavesa pred predstavitvijo urarstva OMEGA z ikoničnimi časovnimi urami iz preteklosti in sedanjosti. Raynald Aeschlimann, predsednik in izvršni direktor družbe OMEGA, je ponosno pozdravil goste na koktajlu in dejal: “DNK podjetja OMEGA je nekaj zelo edinstvenega in posebnega. V vseh teh letih smo v vsem, kar smo ustvarili, pokazali pravo čarobnost in inovativnost. Navdušujoče je biti tukaj in videti na ogled toliko naših najbolj znanih modelov. V veliko veselje mi je, da se nam je pridružila Nicole, ki je vedno dokazovala naše vrednote odličnosti in elegance.”

Z oskarjem nagrajena igralka Nicole Kidman je ambasadorka znamke OMEGA že od leta 2005 in je zdaj ena najdlje delujočih ikon te znamke. Njen navdihujoči slog je bil skozi leta viden v številnih oglaševalskih kampanjah OMEGA, v zadnjem času pa se redno pojavlja na dogodkih znamke “Her Time”, ki slavijo slavno zgodovino ženskega urarstva OMEGA. Na otvoritvenem dogodku v New Yorku je dejala: “OMEGA je vplivala na številne vidike življenja, kar je razvidno iz te čudovite razstave. Znamka me je vedno navdihovala in všeč mi je, da lahko njeno zgodbo zdaj delimo na ta poseben način. Šele ko te ure vidiš od blizu, začneš razumeti njihovo lepoto in izdelavo.”

Nicole je na dogodkih na rdeči preprogi pogosto opažena z izbranimi starinskimi urami OMEGA. Na tej razstavi je lahko občudovala nekaj trenutnih modelov te znamke, pa tudi originalno uro Ladymatic iz leta 1955, ki je bila ob izidu označena kot revolucija v ženskem urarstvu. Slavnostnemu odprtju so se pridružili tudi številni povabljeni prijatelji in ambasadorji družbe OMEGA. Med njimi sta bila tudi igralec Paul Wesley in švicarski pevec/skladatelj Bastian Baker. Razstava Planet OMEGA je polna ur in zgodb iz vseh desetletij. Na lokaciji je prostor razdeljen na šest posebnih območij, med katerimi so olimpijske igre in šport, vesolje, ocean, James Bond, prijatelji in natančnost. Med zanimivostmi, ki si jih lahko ogledate od blizu, sta zapestna ura OMEGA, ki jo je nosil Elvis Presley, in ura OMEGA Slimline, ki jo je na slovesnosti ob predsedniški inavguraciji leta 1961 nosil John F. Kennedy. Razstava bo za javnost odprta le od 10. do 19. novembra, v galeriji Chelsea Factory, 547 W 26th Street. Obiskovalci pa si morajo mesto na razstavi rezervirati vnaprej.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si