Nika Ambrožič Urbas: Zaščita kože je investicija v lepoto

Večina izdelkov za sončenje obljublja popolno zaščito pred škodljivimi UV- žarki, a s filtriranjem koži škodljivih žarkov dostop v podkožje onemogoča tudi UVB žarkom, ki so ključni pri proizvodnji vitamina D in s tem izjemno koristni za naš mišično-skeletni sistem ter imunski sistem.

Collistarjeva nova linija izdelkov za zaščito pred soncem Smart Sun protection® zahvaljujoč pametnemu sistemu UV-A in UV-B filtrov filtrira samo škodljive žarke, hkrati pa optimizira proizvodnjo vitamina D. Obenem preprečuje fotostaranje, nastanek izpuščajev in rdečice, saj zagotavlja tudi zaščito pred IR žarki, modro svetlobo ter oksidativnim stresom. Njihovim izdelkom se je pridružil tudi povsem nov produkt za zaščito pred soncem – mleko v spreju z ZF 20 in 30, ki nudi praktičen nanos in zagotavlja še bolj brezskrbno zaščito v vročih poletnih dneh.

 

Grazio je nova linija še bolj navdušila zato, ker so vsi ti izdelki spoštljivi do okolja. Vsa pakiranja namreč odlikuje FSC papir, nekatera pa tudi 100 % biorazgradljivi materiali. Poleg tega s svojimi prijaznimi filtri zagotavljajo kar 100 % zaščito koralam in njihovemu okolju.

Na Collistarjevo novo linijo izdelkov za zaščito pred soncem prisega tudi Nika Ambrožič Urbas, modna in lepotna ikona ter obraz in dolgoletna ljubiteljica znamke Collistar. Kot pravi sama, je zaščita kože prava lepotna poteza, ki se resnično obrestuje. V svojo poletno nego rada sicer vključuje še vlažilno suho olje, ki poleg kože neguje tudi lase. “Zaščiti kože posvečam zelo veliko pozornosti. Obenem pa se zavedam, da lahko sonce poškoduje tudi moje lase. Še zlasti konice, ki se hitreje izsušijo. Zato jih poleti redno negujem z oljem, ki vsebuje zaščitni faktor. Nežno ga vtrem v lase in tako ustvarim sloj, ki preprečuje izsušitev,” pove.

 

Bravo Nika! Tudi v uredništvu Grazie smo istega mnenja, saj verjamemo, da je za vzdrževanje zdrave in mladostne kože ter las ključna njihova kvalitetna zaščita.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si