Nina Badrić – nova ambasadorka Oriflama!

IMG_3365 2

V letošnjem aprilu Oriflame praznuje 50. obletnico delovanja, kar je znamka z razrezom torte proslavila tudi na novinarskem dogodku v Zagrebu. V teh letih je podjetje s pomočjo kakovostnih izdelkov in poslovne priložnost uresničilo sanje in spremenilo življenje na bolje več milijonom ljudem po vsem svetu. V kakovosti in tradiciji Oriflamovih izdelkov se je prepoznala tudi hrvaška glasbena diva Nina Badrić, ki je nedavno postala nova ambasadorka Oriflama.

Oriflame-Nina-Press_ (20)

Za zaščitni obraz Oriflama je bila izbrana, ker predstavlja ideal Oriflamove ženske. Poleg telesne lepote jo krasi »faktor X« – privlačna karizma in šarm, s katerim osvaja vse okoli sebe. Je uspešna poslovna ženska in odlična glasbenica, njene pesmi pa govorijo o zgodbah naših življenj. Ni naključje, da je bila prav Nina izbrana za predstavnico Oriflama – občudovana je s strani žensk, in sicer zaradi svoje pozitivne osebnosti in izjemnega vokala, kar dopolnjuje njeno karizmo. Njena naravna lepota navdušenje nad življenjem, predanost delu in njenim oboževalcem pa je nekaj, kar je povsem v skladu z vrednotami Oriflama. Z Nino Oriflame začenja zares krasno in občudovanja vredno navdihujočo zgodbo. Krasila bo kataloške strani Oriflama in podajala mnenje o izdelkih, ki jih preprosto obožuje! “Ena izmed najlepših stvari je, ko te vrhunska znamka izbere za svojega partnerja. Srečna sem, da lahko sodelujem z vrhunskimi znamkami, ki v meni prepoznajo kakovost, enako sebi. Oriflame je mednarodno podjetje, katerega izdelke poznam in uporabljam že zelo dolgo. Zelo počaščena sem bila, ko so me povabili k sodelovanju in me izbrali za svojo ambasadorko,” je o sodelovanju povedala Nina.

IMG_3868 PR3

Praznovanje 50 let uspešnega poslovanja je torej čudovita priložnost za nov zaščitni obraz: Nina Badrić bo tako krasila kataloške naslovnice ravno v letu, ko Oriflame obeležuje to pomembno obletnico.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si